Anyacsavar On-line Klub

Tervező, célállító és (ön)megvalósító on-line klub kisgyerekes nőknek egy teljes éven át, havonta más-más témában, tapasztalatmegosztó közösséggel és megoldásközpontú coaching támogatással

jövőBELÉPÉS A KLUBBA!

Kezdd el ma!

Csatlakozz most, és vedd kezedbe az sorsod alakítását kisgyerekes anyaként is!

Teremts olyan életet magadnak, amilyet mindig is szerettél volna!

Szeretnéd, ha néhány fontos célkitűzésed megvalósulna?

De vajon tudod, mi a titka a célok sikeres elérésének?

Úgy gondolod, hogy a szerencse?

Akkor legyél Te a saját szerencséd kovácsa, és készülj tervekkel az előtted álló kihívásokra!

Hiszed, vagy sem, az előre gondolkodás, a gondos tervezés és nyomon követés, a megtartó közösség támogatása és inspirációja megtöbbszörözi a siker lehetőségét!

tervezés térképpel

„Az év elején megfogalmazott terveimet az év végére sikerült megvalósítanom, amire nagyon büszke vagyok. Az Anyacsavar csoportban megélt ”aha-élmények”segítettek megadni magamnak a belső engedélyt, hogy magam alakítsam az életemet mások és a társadalom elvárásaitól függetlenül.” (Marosfalvi Csilla, dolgozó kisgyerekes anya)

Teremtsd meg azt az életet magadnak, amire most még csak vágyakozol!

Tarts velünk az Anyacsavar Klubba és valósítsd meg a céljaidat hónapról-hónapra!

Készüljünk együtt a kiegyensúlyozott hétköznapokra, az igazi meghitt ünnepekre, az akadályok átugrására és a vágyott eredmények elérésére az elkövetkező egy év során!

„A kitűzött célom az volt, hogy a kisgyerekkel otthon töltött éveket lezárva legkésőbb négy hónap múlva munkába álljak, és erre fejben, lelkileg felkészüljek, a családomat felkészítsem, a “kialvatlan anya” identitást a “szakértő kolléga” identitásra cseréljem.” (Nádas Rita, kutató pszichológus, kétgyerekes anya)

Miről szól az Anyacsavar On-line Klub?

Rólunk, kisgyerekes anyákról. Minden olyan kérdésről, problémáról, felnőtt női témáról, amit a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel, mint az időkezelés, szerepkonfliktusok, nőiség, pénzügyi kihívások, kapcsolati feszültségek, a környezet felől jövő nyomás kezelése, a családi feladatmegosztás, a munkakeresés és a munkába állás kihívásai…stb.

Vállalkozónő és anya Forrás: Huffingtonpost.com

„Az egyik legfelemelőbb, amit igyekeztem elsajátítani, az a belső engedélyek megadása volt. Erre nem láttam eddig példát, a családomban inkább az számít erénynek, ha mindenki látástól vakulásig, erején felül dolgozik, majd otthon is előbb jön a házimunka, mint a pihenés. Láttam, hogyan vezet ez bűntudathoz, kiégéshez, keserűséghez. Pedig egyszerű a képlet: egy halálosan fáradt, frusztrált szülő nem tud eléggé türelmes, jó fej, strapabíró lenni… Megadtam a belső engedélyeket magamnak a pihenéshez, a feltöltődéshez, a munkába való visszatéréshez, az energiavámpír emberek leépítéséhez. (Nádas Rita, kutató pszichológus, kétgyerekes anya)


Mit ad az Anyacsavar Klub-tagság?

  • Havonta mindig más-más témában 2 letölthető anyag coaching kérdésekkel,  inspiráló ötletekkel.
  • Cikk- és programajánló a hónap témájában.
  • Tagság a zárt és titkos, csak Anyacsavar On-line Klub tagok számára elérhető Facebook csoportban, ahol biztonságos és támogató légkörben hozzád hasonló kisgyerekes anyák osztják meg őszintén, tabumentesen legjobb gyakorlataikat, tapasztalataikat. Itt felteheted kérdéseidet, megoszthatod sikereidet, kételyeidet, támogatást kapsz a nehezebb pillanatokban, és együtt örülünk veled, amikor eléred a vágyott céljaidat.
  • Részvételi lehetőség a kizárólag klubtagoknak elérhető, az adott havi témához kapcsolódó személyes tapasztalatmegosztó alkalmakon , ahová gyerekeket is lehet hozni. (Covid idején ezek a tapasztalatmegosztó alkalmak a zoomon folytatódnak.)

“Mit is ad nekem az Anyacsavar? Rendszeres kikapcsolódási lehetőséget, ahol velem hasonló helyzetben lévő felnőttekkel beszélgethetek, inspirálódhatok az élet komolyabb, mélyebb dolgairól. Ahol kicsit letehetem minden szerepemet (anya, feleség, nő, barátnő stb.) és csak magam lehetek, minőségi időt töltve saját magammal.” (Soós-Lakos Katalin, kétgyerekes, GYED-en lévő anyuka)


Milyen témákkal foglalkozunk?

A teljesség igénye nélkül nézzük, miről lesz szó a Klubban havi bontásban:

   • Január

Személyes célkitűzések erre az évre

Éves határidőnapló tervezés

Feltöltődés tervezés

   • Február

Böjtölés, test, egészség

Önszeretet, önelfogadás

   • Március

Gyereknevelési elvek, tervek, célok

Intézmény-választás a gyerekeknek, ehhez szempontok

   • Április

Nyári szabadságok, nyaralás megtervezése

Nyári saját feltöltődés megtervezése

   • Május

Tanulás, önfejlesztés

   • Június

Kapcsolatok ápolása

Delegálás, Konfliktuskezelés, megbocsátás

   • Július

Karrier tervezés, munkahelyi célok, előrelépések, munkatársi kapcsolatok, szakmai fejlődés

   • Augusztus

Stresszkezelés, nehéz helyzetekben erőforrások mozgósítása

Készülődés a bölcsis/ovis beszokásra, iskolakezdésre

   • Szeptember

Heti, havi tervezés, időbeosztás egyénileg, családilag

   • Október

Alkotás, flow-élmények, örömforrások az életemben

   • November

Elmúlás és veszteségeink kezelése

   • December

Készülődés a Karácsonyra

Hogy töltődök fel én is a szünidő alatt?

„Fellelkesítettek a témák, és egy reveláció volt a számomra, hogy bár itt mindannyian nagyon mások vagyunk, a problémáink hasonlóak. Hatalmas támogatást kaptam ebben a női közösségben.” (Léderer Judit, kisgyerekes dolgozó nő)

Érdekelnek a részletek, csatlakozom!

Mikor érdemes csatlakoznom az Anyacsavar Klubhoz?

  • Ha úgy érzed, sosem tudsz egyszerre megfelelni az anya, feleség, munkaerő…stb. szerepében.
  • Ha te is csak hajszolod magad, és úgy érzed, semmire nem jut elég időd.
  • Ha szeretnéd anyaként is boldogabban élni az életedet.
  • Ha szeretnéd újra megtalálni önmagadat, és anyaként is megvalósítani a céljaidat.
  • Ha most kissé elveszettnek érzed magad, és jól jönne a rendszeres inspiráció.
  • Ha feltölt és motivál a hozzád hasonló, a saját boldogságukért felelősséget vállaló nők közössége.
  • Ha szívesen tanulsz mások példáiból, megoldásaiból, és mások fejlődése Neked is erőt ad a választott utadon.
  • Ha a rendszeresség és a tudatos tervezés segít a céljaid elérésében.
  • Ha szeretsz és akarsz is tenni Önmagadért, és másokért.
  • Ha szeretsz érdekes és gondolatébresztő cikkeket olvasni és időben értesülni a legjobb Neked való programokról.
  • Ha fontos számodra, hogy a saját ritmusod szerint haladj.
  • Ha jól jön a célkitűzéseidhez a folyamatos nyomon követés és támogatás, hiszen itt ezt egy éven át megkapod.
  • Ha szeretsz első kézből ötleteket kapni.
  • Ha egy tejes kávé áráért szeretnél minden hónapban más-más témában gondolatébresztő coaching kérdéseket kapni a saját önmegvalósításod útján.
  • Ha a lakóhelyeden nincs olyan támogató női közösség, akikhez szívesen csatlakoznál.


Tulajdonképpen mi az a coaching?

Irány az interjú!

A coaching egy olyan beszélgetés szakember és ügyfele között, amelynek folyamán a coach hatékony kérdéseivel segíti, hogy az ügyfél közelebb jusson céljai eléréséhez. A célok nagyon sokfélék lehetnek, és általában az ügyfél életminőségének javulását szolgálják. Néhány tipikus példa célokra: jó döntést hozni egy dilemma helyzetben, javítani a kapcsolatot fontos személyekkel, sikereket elérni a munkában, vagy bármely más életterületen, elhagyni egy rossz szokást, összeegyeztetni a munkát a magánélettel, a járt utat a járatlanra cserélni.

Az on-line coachingon is a coach teszi fel a kérdéseket, amelyeket aztán ki-ki saját maga számára válaszol meg, azonban van lehetőség a zárt és titkos fórumon megosztásra is, ahol hasonló cipőben járó sorstársak megoldási stratégiái, bevált gyakorlatai ötleteket adhatnak mindenkinek a saját útkereséséhez.

Az Anyacsavar sok mindenben nyújt támaszt. Azon kívül, hogy az önérvényesítésben, kommunikációban, és a gyakorlati életet érintő dolgokban konkrétan használható segítséghez vezet, minden alkalommal egy kis megvilágosodás félével tudok hazatérni, tanulok valamit magamról is, ami nagyon értékes számomra.” (L. D., háromgyerekes anya)

Miről nem szól az Anyacsavar On-line Klub?

Gyerekgondozási kérdésekről, mert ez a program az anyák lelkét hivatott gondozni, mert rájöttünk, hogy az egész családnak elemi érdeke, hogy az anya, aki a család motorja, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott legyen.

Hitvitákról, és értékrendek versengéséről, mert naponta tapasztaljuk, hogy eltérő élethelyzetek, lehetőségek és adottságok közepette, más és más kulturális, értékrendbeli és anyagi háttérrel rendelkező nők találnak rá egymástól apróságokban különböző, azonban a saját maguk számára tökéletesen megfelelő egyéni megoldásokra. Megtapasztaltuk, és ezért hiszünk abban, hogy mindenki a saját megoldása legjobb szakértője. A legtöbb, amit tehetünk egymásért az, hogy ebben a – tőlünk eltérő – saját útkeresésében támogatjuk a másikat értő figyelemmel, megerősítésekkel, és a másik kifejezett kérésére a saját bevált gyakorlataink megosztásával.

„Jó volt érezni  a csoport támogató erejét,  nyitott, pozitív hozzáállását. Jó volt látni, hogy sokféle női út létezik. A társadalmi elvárások olyan abszurdan maximalisták, hogy legjobb, ha mindenki tesz rájuk magasról, és arra törekszik, hogy a maga és a családja számára megvalósítható megoldásokat válassza.” (Farkas Melinda, pszichológus, háromgyerekes anya)


Mit nem nyújt az Anyacsavar On-line Klub?

Pszichológiai, életvezetési, gyereknevelési tanácsadást. Kész megoldásokat, tuti recepteket.

Mikor nem érdemes csatlakoznod?

  • Ha úgy gondolod, mások a hibásak a nehézségeidért, és a mások dolga megoldani a problémáidat.
  • Ha a sikereidet, és mások sikereit kizárólag a szerencsének tulajdonítod.
  • Ha azt szeretnéd, ha egy guru megmondaná a tutit, mit kell tenned, és megspórolná neked a saját helyzeteddel, érzéseiddel, feladataiddal való szembesülést.

Mi nem hiszünk a csodákban, és nem várjuk a sült galambot. Abban hiszünk, hogy a legtöbb nehéz helyzetre igenis van megoldás, és a problémáinkra nekünk magunknak kell megtalálnunk a saját magunkra szabott megoldásainkat. Bizakodunk abban, hogy ez sikerülni fog, és mindent meg is teszünk ezért.

„A mindennapokból kicsit kiszakadva, hátrébb lépve jobban rálátok a saját működésemre, és energiát, lendületet és inspirációt kapok a fejlődéshez. Előre visz az önismereti utamon, de hatékonyabbá tudom tenni általa a hétköznapi működésemet is. Összefüggéseket ismerek fel az életemre nézve, miközben egyáltalán nincsenek rám erőszakolt klisék, semmitmondó frázisok, vagy használhatatlan “instant megoldások”. Pozitív visszajelzéseket kapok az erősségeimről, és van kivel megosztani az apróbb és nagyobb sikereket is. (Reinhardt Zsófia, háromgyerekes anya)

Ki vezeti?

Paizs Dóra tréner, megoldásközpontú coach, kisgyerekes anya.

„Két kisgyerekem van. Az anyaság területén magam is napról napra, hétről hétre újat Dóratanulok, mindig más feladatokkal, kérdésekkel, izgalmas kihívásokkal találkozom. Megoldásközpontúcoachként az a munkám, hogy segítek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni. Munkám során azt tapasztaltam, hogy egy támogató sorsközösségben több, olykor jobb és komplexebb válaszokat lehet találni egyéni kérdésekre is, és értékes visszajelzéseket kaphatunk egymástól. Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.”

Hányan és kik lesznek ott?

Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének visszatalálni önmagukhoz. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt, de bárki csatlakozhat hozzá, így folyamatosan új és új inspiráló nőkkel találkozhatsz a virtuális térben.

„Végre egy kicsit magamra koncentrálok, arra, hogy mi segíti legjobban az én személyes boldogulásomat, töltekezésemet, mert lemerült akkumulátorral hogy is lehetne adni magamból másoknak?” (Reinhardt Zsófia, háromgyerekes anya)


Mennyibe kerül?

tejeskávéRészvételi díj: az Anyacsavar On-line Klub 12 havi tagságot jelent, ára mindössze 59.900 Ft, amely átutalással, a jelentkezést követően tudsz kiegyenlíteni.

Havi egy kávéházi reggeli árát szándd önmagadra és a saját fejlődésedre! 🙂

Mit kapsz cserébe?

Coaching támogatást a céljaid eléréséhez, és egy szuper,  Hozzád hasonló anyukákból álló közösséget, akik ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, egymást inspirálják a sikerek elérésében, és együtt örülnek veled, amikor eléred a céljaidat!

Minden hónapban egy tematikus online tapasztalatmegosztó klubbeszélgetést, ahol saját válaszokat kaphatsz a téged foglalkoztató kérdésekre.

20.000.- forint értékű kedvezményt, amit fel tudsz használni, ha szeretnél elvonulásra, Anyacsavar csoportra jönni a klubtagságod ideje alatt!

Ezt ajándékoznád a feleségednek, lányodnak, testvérednek, barátnődnek? Semmi akadálya! A részletekről érdeklődj az dora@anyacsavar.com címen.

Mikortól és hol?

Közkívánatra bármikor csatlakozhatsz! Jelentkezz MOST, és fizesd be az éves tagdíjat, hogy egy teljes éven át az Anyacsavar On-line Klub anyaközösségének tagja lehess!

Nem kell senkihez alkalmazkodnod, csak a saját belső igényeidhez. Éjjel-nappal, az általad választott időpontban olvashatod a cikkeket, gondolkodhatsz a coaching kérdéseken, amikor Neked kényelmes, leginkább alkalmas!

Ott végezheted az öncoachingot, ahol éppen vagy! Az otthonodban, egy parkban, vagy kávézóban, az orvosi rendelő várójában, vagy a távolsági buszon, nyaraláskor, akár külföldről is, hiszen on-line hozzáférésed lesz a Klubhoz!

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az dora@anyacsavar.com címre!

Jelentkezem!

3 hozzászólás “Anyacsavar On-line Klub” bejegyzéshez

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

EMAIL