Nyári elvonulás a Balatonnál

háromnapos testi, lelki és szellemi töltekezés csak nőknek június 30.- július 2.-ig

 

 

 

Nem találod az egyensúlyt a különböző női szerepeid között?

Szívesen dolgoznál a tested és önmagad teljes elfogadásán?

Gyakran egyedül maradsz a nehézségeiddel és szívesen beszélgetnél olyanokkal, akiket hasonló témák foglalkoztatnak?

Téged is tölt a természet és a mozgás?

Inspirálnak a mély, gondolatébresztő megosztások biztonságos, megtartó női körben?

Szeretnél újra kapcsolódni a legbensőbb testi, lelki és intellektuális erőforrásaidhoz?

Jól esne egy kicsit távolról ránézni az életedre, és zavartalanul végig gondolni, hogyan tovább?

 

 

Gyere, és töltekezz belső engedélyekkel, új ötletekkel, jó hangulattal, mások példáival, a női közösség erejével!

Találd meg a kapcsolódást önmagadhoz újra, és élvezd a visszanyert, egészséges önbizalmat!

Ne halogass, szánj magadra MOST minőségi időt!

Várunk a nyári elvonuláson a BalatonnálTéged is!

 

 

 

Érdekel? Jelentkezz most!

 

 

Néha kell egy kis távolság a hétköznapoktól, hogy merjünk nagyot álmodni és új megoldásokat keresni és találni.

Ha szeretnél támogatást a női szerepeid végig gondolásában, tapasztalati tanulásban, a szerepek összehangolásához tartozó lépések kísérésében, tarts velünk Te is nyári elvonulásunkra!

 

Mi fog történni az elvonuláson?

 

  • Három nap két éjszaka saját ritmusban. Átaludt éjszakák, természet közelében, egy erdő és patakmenti házban, szövetségben önmagunkkal, a saját érzéseinkkel és gondolatainkkal, megtartó női körben.
  • Feltöltekezünk, hogy legyen honnan adni. A lélek mellett a testet is megajándékozzuk pihenéssel, csenddel, sétákkal a természetben, úszással a Balatonban, finom egészséges ételekkel.
  • Outdoor tapasztalati tanulás, ahol a természetben mozgás, a saját ritmusunkkal kapcsolódás, a testi határok megtapasztalása segítségével jutunk revelatív felismerésekre és felszabadító élményekhez.
  • Megoldásközpontú coaching. Egy olyan támogatási forma, amely kérdéseken keresztül vezet mindenkit a saját felismeréseihez, vissza önmagához, a saját útjához és a saját legjobb megoldásaihoz.
  • Sikerekből és jó gyakorlatokból jó szokások teremtésének titka: mit tehetünk azért, hogy az egyszeri siker szokássá váljon? Mit tehetünk azért, hogy egyéb életterületeken is működtetni tudjuk, ami valahol már jól működik? Egyéni lehetőségek és megoldások keresése, hogy a célokat sikerre vigyük.
  • Sok felszabadult nevetés, tabumentes megosztás, együttérző meghallgatás, értő figyelem, humor és bölcsesség, amit egy biztonságos női kör adhat.

Miért fontos, hogy Neked és a családodnak is, hogy eljöjjél?

 

A legtöbb kisgyerekes anyára jellemző, hogy mély, belső meggyőződése, hogy akkor jó ember (jó feleség, jó anya), ha a családja szempontjait, igényeit mindig a sajátjai elé helyezi. Ha azonban vannak saját céljai, amelyekért tesz is, azzal időt, energiát, pénzt, figyelmet vesz el a családjától, tehát önző módon viselkedik.

 

Sokunkban van egy belső hang, amelyik állandóan azt mondja nekünk: „Más is megcsinálta, te is meg tudod csinálni! Ki kell bírni!” Az Anyacsavar csoportok egyik visszatérő AHA élménye ennek a belső hangnak a megkérdőjelezése: „Igen, meg tudom, meg tudnám csinálni, de nem esik jól, nem szeretném, mert elfáraszt, megbetegít, kifacsar.”

 

„Az Anyacsavar alkalmain végre egy kicsit magamra koncentrálok, arra, hogy mi segíti legjobban az én személyes boldogulásomat, töltekezésemet, mert lemerült akkumulátorral hogy is lehetne adni magamból másoknak?” (Zsófi, négy gyerek édesanyja)

 

 

Érdemes megoldásközpontúan reagálni ezekre a kérdésekre: Csináljuk úgy, hogy mindenkinek jó legyen!

 

A kétgyerekes Annában az első alkalommal, amikor több napra elutazott, ott motoszkáltak a kételyek, hogy valóban jól döntött-e, és valóban nem áldozat-e a családnak az ő távolléte. Ezért is volt hatalmas megkönnyebbülés a számára, amikor hazaérkezve azzal szembesült, hogy mindenki jól vette az akadályt, kiegyensúlyozott, a nélküle eltöltött idő ellenére. Ez a tapasztalat megerősítette abban, hogy bátrabban merje érezni és kifejezni a saját igényeit, és higgyen abban, hogy léteznek mindenki számára jó megoldások, és meg lehet azokat találni.

 

Szóval a benned munkáló kérdésre, hogy hogyan fogják nélküled 3 napig kibírni a többiek, a válasz röviden: valószínűleg jól. Nőni fog a kompetenciaérzésük, mert megtapasztalják, hogy képesek nélküled is megoldani három napot. Ráadásul te is rájössz, hogy működik a család nélküled is, és máskor is megengedheted magadnak a kimenőt.

 

 

Kik vezetik?

Paizs Dóra tréner, megoldásközpontú coach, az Anyacsavar alapítója, kétgyerekes anya.

„Trénerként és coachként az a munkám, hogy segítsek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni. Az anyává válás és a kisgyerekes szülői lét mindenkinek határtágító tapasztalat. Munkám során azt tapasztaltam, hogy csoportban több, olykor jobb és komplexebb válaszokat lehet találni egyéni kérdésekre is, és értékes visszajelzéseket kaphatunk egymástól. Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.” (Paizs Dóra)

Andráska Zsófia Life, párkapcsolati és business coach, Gestalt teraputa jelölt, mentor, a Női Sikertréner alapítója.

“Női coachként célom, hogy a nőket segítsem egyensúlyba kerülni és kiteljesedni feleségként, anyaként, nőként és akár vállalkozóként is. Mindezt úgy, hogy a különböző szerepeik között megtalálják a számukra elfogadható egyensúlyt; megszabadulva az őket gátló társadalmi elvárásoktól, előítéletektől. “

 

 

Hányan és kik lesznek ott? Hozzád hasonló értelmes, jófej nők lesznek ott, akik szeretnének visszatalálni önmagukhoz. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. Az elvonuláson végig ugyanazok lesznek ott, és minimum 10 maximum 16 fő lesz a csoportban.

 

“Három napig nem volt meg a kényszer hogy én adjak (időt, energiát, egypohárvizet, nemafehérautóthanemakéket, figyelmet, “csak” a készenléti állapotomat) hanem én kaptam. Időt, energiát, ötleteket, gondolatokat, megerősítést.” (Noémi, kétgyerekes dolgozó anya)

 

Mikor és hol?

2023. június 30. péntek délelőttől július 2. vasárnap kora délutánig a csodálatos Balatonfelvidéken, Felsőörsön.

 

 

Mennyibe kerül?

A részvételi díj két részből adódik össze, mivel háromnapos elvonulásról van szó: a program és a szállás/ ellátás díjából.

 

  • A háromnapos program összesen 20 óra csoportos önismereti munkát jelent. Ára 70.000 Ft, amely átutalással, a jelentkezést követően tudsz kiegyenlíteni.

 

  • A 2  éjszaka és 3 nap teljes ellátás, bőséges és ízletes vegán menüvel, korlátlan frissítő és melegitalfogyasztással. A ház és a kert teljeskörű és zavartalan használata. Ingyenes parkolás, széles sávú WIFI Internet kapcsolat, két-háromágyas szobákban,  55.000.-/fő, amelyet a helyszínen, a szállásadónál tudsz kiegyenlíteni.

 

Legyen ez a TE hosszú hétvégéd a nyáron! 🙂

 

“Fantasztikus élményben volt részem január első hétvégéjén. Minden aggodalmamat félretéve, 9 év után elutaztam 3 napra család nélkül, hogy részt vegyek Paizs Dóra coach – Anyacsavar által szervezett évindító tervező téli elvonuláson.
Hihetetlen mennyiségű feszültségtől, frusztrációtól, blokktól és magamról alkotott negatív képtől szabadultam meg ilyen rövid idő alatt.
Rengeteg megvalósítható tervet, ötletet ütemeztem be erre az évre, olyanokat, amire itthon legyintettem volna, hogy ez nem fér bele, nem tudom megcsinálni. Itt azonban nem csak a terv, hanem a megvalósításhoz vezető út is meglett menet közben. Évre, hónapokra, hetekre lebontott terveim vannak, amik persze borulhatnak vagy már azóta borultak is, de tudom, hogy tervezzem újra anélkül, hogy lemondanék a saját jóllétemről.
A sok egyéni és csoportos munka mellett bőven jutott idő a töltődésre is. Reggel jógával indult a napom, voltam az edzőteremben, részt vettem egy fantasztikus táncterápián, sétáltunk a hóesésben, este tízig a wellnessben áztam, nem kellett főznöm, nem ébresztett senki éjszaka 1x, 2x, 3x.
És ezt a temérdek jót kilenc, hasonló problémák közt lavírozó anyukával, egymást támogatva, megtartva zseniális volt megélni.
Rengeteg aha élménnyel, kipihenten, jókedvűen, feltöltődve tértem haza a családomhoz, akik szintén szuperül érezték magukat ebben a 3 napban nélkülem. Olyan dolgokra is rájöttem az elvonulás során, amire itthonról sosem jöttem volna, és ez a felismerés pl. nagyon jót tesz a kapcsolatunknak.
Összességében ezt a programot minden anyának receptre írnám fel! Paizs Dóra for president!”

(Hortobágyi Mónika kétgyerekes anya az Anyacsavar téli elvonulásáról)

 

Kérdésed van?

Keress bennünket bátran a dora@anyacsavar.com, vagy a zsofia@noisikertrener.hu címen!

Nincs több kérdésem, jelentkezem!

 

EMAIL