Vállalkozónői együttműködés: a siker egyik kulcsa

Dévényi Ága, 2-gyermekes anyaként vállalkozó, “újrakezdő fonalaktivista”, az OVERknits alapítójának történetét szeretném megosztani veletek. Székesfehérváron volt alkalmunk egyszer találkozni, amikor a KreAlba design vásár meghívására érkeztem Anyacsavar Klubot tartani a kisgyerekek mellett vállalkozó, vagy vállalkozást fontolgató érdeklődőknek. Ága most azt osztja meg Veletek, hogy a kezdeti szorongását legyőzve hogyan sikerült a látszólag lehetetlen helyzetből egy mindenki számára gyümölcsöző együttműködést kezdeményeznie, ami a sikeres vállalkozás egyik alappillére. Fogadjátok szeretettel és merítsetek belőle Ti is erőt!

Termékfotózásra volt szükségem, nem is akármilyenre: ízléssel berendezett belső terekben! Termékem van (legalábbis az utolsó pillanatra tutira lesz), fotós is van, dolgoztunk már együtt többször, csodákra képes; lakberendező blogger is van, álomkecóval. Mindketten vállalkozó anyukák.

Sokat hezitáltam, hogy megkérjem-e őket? Kérhetek egyáltalán ilyet? Nem akartam pofátlan lenni, én is pénzből élek.

Aztán egy “mibajomlehet” pillanatban, bekérdeztem: mit szólnátok egy közös munkához úgy, hogy a díjatok ezúttal a lógótok megjelenése lenne?

BEVÁLLALTÁK!

Vállalkozó anyukaként sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy a racionális mérlegelés miatt nem tudok élni lehetőségekkel: egyszerűen nem fér bele a büdzsébe. Tudván tudva, hogy potenciális fejlődési esélyek hullanak porba. Ez is így indult.

Mindenki hozta a tudását, tapasztalatát, lelkesedését, ötleteit, sziporkáit és jól beleadta a közösbe. Hihetetlen ösztönző volt és olyan biztonságosan megnyugtató, hogy ők is, hozzám hasonló célokkal és küzdésekkel együtt, ott állnak mellettem, az én céljaimért. Közben a pici 5 hónapos alszik, a kicsi 2,5 éves felfedez; vállalkozóanyuk pedig suttogva, lábujjhegyen pörögnek a megoldásokon. A világ rendje ott, arra a 2 órára a helyére került.

Nagyra becsülöm a vállalkozó anyukákat összetartó kezdeményezéseket, legyen az klub, oktatás, konferencia, miegymás. Hiszem, hogy támogató, pozitív hozzáállással kialakítható win-win együttműködés.

enteriőrstylist: DekorZóna fotó: dEZSavufoto kötött takaró: OVERknits

A mi eredményes termékfotózásunkból, a kiváló minőségű fotókon túl, lett egy blogbejegyzés, így Fb-poszt és Instagram megjelenések is, kereszthivatkozások,  taggelések, referencia bővítés, portfólió kiegészítés. Mindez pénzmozgás nélkül, az egyéni kvalitások alkalmazásával.

Minden vállalkozó anyukát arra biztatok, hogy támogassátok egymást, keressetek közös pontokat és merjetek kérni! Aztán adni is persze.

Megmozgatta a fantáziádat Ága története?

Szívesen olvasnál még tapasztalatokat a kisgyerekek mellett indított vállalkozásokról?

Akkor ajánlom Neked ezt és ezt a cikket az Anyacsavar blogról!

 

EMAIL