Változáskezelés csoport

– online csoportos coaching támogatás és energiafröccs kisgyerekes nőknek

„Vissza önmagamhoz a legnehezebb helyzetekben is”

 

Komoly változásokat vannak az életedben?

Újrakezdő vagy egy, vagy akár több életterületen?

Szeretnél az irányítója és nem az elszenvedője lenni az eseményeknek?

Úgy érzed, az állandó feladatáradatban összecsapnak a fejed felett a hullámok?

Aggaszt, hogy túl sok mindenben kell helyt állnod?

Folyamatos lelkiismeret furdalásod van, hogy elég jó anya tudsz-e lenni a stresszes időszakokban is?

Fogalmad sincs, hogyan teremts egyensúlyt a munka és a magánélet között?

A hangulatod hullámzó, az önbizalmad ingatag?

Az állandó változástól, és kiszámíthatatlanságtól szorongsz?

Vedd számba az erőforrásaidat és vedd a kezedbe az irányítást!

Jelentkezz a Változáskezelés Anyacsavar csoportba!

 

Jelentkezem!

A kisgyerekes lét nem igazán kedvez a zavartalan reflexióknak, és a napról-napra, vagy inkább néha óráról-órára történő újratervezés időszakában ritkán kérdezzük meg önmagunktól: Ez az az élet, amire vágyom? Lehetne ezt másképpen, jobban csinálni?

“Az első üléstől kezdve villámgyorsan elkezdtek helyre kerülni a már hosszú ideje emésztett dolgok, úgy érzem, pályára kerültem. Megtapasztaltam, hogy az nem segít, ha türelmetlen vagyok… A fiúk meg fognak gyógyulni, a szülési szabim első napja el fog érkezni, és közben lépésenként felépítem, amit kitaláltam.” (Zsuzsa a Változáskezelés csoportról)

 

Szeretnél az előtted álló úthoz elegendő energiát, elfogadást és támogatást?

Jó lenne anyaként is boldogabb, teljesebb életet élni?

Vágysz is a változásra, mégis félsz tőle?

Fogalmad sincs, mások hogy csinálják, de szívesen tanultál tőlük?

Gyere, és töltekezz új ötletekkel, jó hangulattal, mások példáival, a női közösség erejével!

Találd meg önmagad a változások közepette is megoldásközpontú coaching támogatással!

Kezdd a változást azzal, hogy szánsz magadra minőségi időt… MOST!

Várunk az őszi Változáskezelés Anyacsavar csoportba Téged is!

Érdekel? Jelentkezz most!

 

Jelentkezem!

Mi fog történni a csoportban?

 • őszi út2Megoldásközpontú coaching támogatással keresed a saját legjobb megoldásodat a Téged leginkább feszítő problémákra (bárki bármit is mond).
 • Mélyebb önismeretre tehetsz szert a változásokhoz való viszonyodról és azokról a máris meglévő erőforrásaidról, amelyek segítenek a változáskezelésben, és a nehéz helyzetekben.
 • Felállítod a saját fontossági sorrendedet és kitűzöd a céljaidat, hogy ne válj a változások tárgyává.
 • Megtanulhatsz a változásokra lehetőségként tekinteni, és akként használni őket.
 • Megtervezheted, hogyan hozzon minden napod örömöt, energiát, új felismeréseket. 
 • Új családi szokásokat alakítasz ki a saját mindennapjaidban azokért a változásért, amiket Te szeretnél.
 • A sikereidet megoszthatod a csoportban, ahol mindenki Veled fog örülni.
 • Az elakadásoknál megértő támogatást kapsz, és energiafröccsöt a továbblépéshez.
 • Sok hozzád hasonló nő történeteit, bejárt útját és megtalált megoldásait hallod majd, amikből tudatosul, hogy nem vagy egyedül, és más is meg tudja csinálni. Ahogyan Te is! 🙂
 • Visszatekinthetsz a korábbi változásaidra, hogy felismerd az egyedi megküzdési stratégiáidat.
 • Újratervezhetsz fókuszban tartva azt, mire van befolyásod és mire nincs.

“Nagy segítségemre volt, amit az Anyacsavar csoportban tanultam, például hogy kimondtam az igényeimet. Ennek köszönhetem, hogy egy szuper 8 órás állást sikerült az első adandó alkalommal 6 órásra lealkudnom. Kezdeményeztem a változást és élvezem, ahogy ez másokban is tudatosul. Amikor a csoport elindult, egyedül éreztem magam a helyzetemmel, és tele voltam kétségekkel. Azzal, hogy más perspektívába sikerült helyeznem a dolgot, sok felesleges terhet el tudtam engedni, és vélt problémát pozitívumként értékelni. Köszönöm én is, hogy együtt dolgozhattunk önmagunkon!” (Szilvi a Változáskezelés csoportról)

 

Jelentkezem!

Gyakori kérdések az Anyacsavar csoportokkal kapcsolatban:

Miről szól az Anyacsavar csoport?

Rólad, kisgyerekes anyáról. Minden olyan kérdésről, problémáról, felnőtt női témáról, amit a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.

Mi a célja?

Létrehozni egy egymást kölcsönösen inspiráló női támogató csoportot, ahol mindenki a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat zavartalan időt, inspiráló közeget, ötleteket, együttgondolkodást, támogató hozzáállást, vagy akár konkrét segítséget. Ha például nem tudsz kivel beszélni a problémáidról, vagy aggódsz, hogy csak feszültség lesz belőle, mert a párod fáradt, az anyukád nem érti a dilemmád, a barátnőd meg mást gondol róla…

Mi történik az Anyacsavar csoporton?

Az otthonodban, egy csésze tea mellett,  jó hangulatú, támogató online közegben végre csak saját magadra figyelhetsz.

Minden kisgyerekes anyát érintő témákkal foglalkozunk a változáskezelés szemüvegén keresztül, mint az időkezelés, szerepkonfliktusok, nőiség, pénzügyi kihívások, a környezet felől jövő nyomás kezelése, a családi feladatmegosztás, a munkakeresés és a munkába állás kihívásai…stb.

Lesznek önálló gondolkodásra szánt idők, ahol ki-ki a saját kérdésein, témáin, céljain tud dolgozni, és van lehetőség a megosztásra, a tapasztalatcserére. Mindezt megoldásközpontú coach támogatásával.

„Az Anyacsavar csoportban megélt ”aha-élmények”segítettek megadni magamnak a belső engedélyt, hogy magam alakítsam az életemet mások és a társadalom elvárásaitól függetlenül. Az év elején megfogalmazott terveimet az év végére sikerült megvalósítanom, amire nagyon büszke vagyok.”  (Csilla, egy boldog és kiegyensúlyozott kislány boldog és kiegyensúlyozott, dolgozó anyukája)

Tulajdonképpen mi az a coaching?

A coaching egy olyan beszélgetés szakember és ügyfele között, amelynek folyamán a coach hatékony kérdéseivel segíti, hogy az ügyfél közelebb jusson céljai eléréséhez. A célok nagyon sokfélék lehetnek, és általában az ügyfél életminőségének javulását szolgálják. Néhány tipikus példa célokra: jó döntést hozni egy dilemma helyzetben, javítani a kapcsolatot fontos személyekkel, sikereket elérni a munkában, vagy bármely más életterületen, elhagyni egy rossz szokást, összeegyeztetni a munkát a magánélettel.

A csoportos coachingon a coach teszi fel a kérdéseket, amelyeket aztán ki-ki saját maga számára válaszol meg, azonban van lehetőség páros és csoportos megosztásra is, ahol hasonló cipőben járó sorstársak megoldási stratégiái, bevált gyakorlatai ötleteket adhatnak mindenkinek a saját útkereséséhez.

“Mit adott számomra az Anyacsavar csoport? Energiát! Úgy mentem haza minden alkalommal, hogy azt éreztem, erős vagyok, és nincs az az akadály, amit ne tudnék legyőzni. Fellelkesítettek a témák, és egy reveláció volt a számomra, hogy bár itt mindannyian nagyon mások vagyunk, a problémáink hasonlóak. Hatalmas támogatást kaptam ebben a női közösségben.” (Judit, egyedülálló dolgozó anya)

Miről nem szól az Anyacsavar csoport?

Gyerekgondozási kérdésekről. Ez a program az anyák lelkét hivatott gondozni, mert rájöttünk, hogy az egész családnak elemi érdeke, hogy az anya, aki a család motorja, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott legyen.

Mit nem nyújt a csoport?

Pszichológiai tanácsadást, terápiát. Kész megoldásokat, tuti recepteket.

Ki vezeti?

Paizs Dóra tréner, megoldásközpontú coach, kétgyerekes anya.

„Trénerként és coachként az a munkám, hogy segítsek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni.  Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.”

Hányan és kik lesznek ott?

Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének visszatalálni önmagukhoz. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt, tehát végig ugyanazok lesznek ott, és minimum 6, maximum 10 fővel indul el.

Mi van, ha hiányzom a csoportról?

Életbe lép a B terv – végül is ez is csak egy változás, amit kezelünk 😉 A csoporton feldolgozott coaching kérdéseket ilyenkor is mindig megkapod a zárt facebook csoportban, és amikor időd engedi, tudsz rajtuk gondolkodni.

Hozhatom-e a babámat?

Mivel a coaching egy elmélyülést igénylő önismereti munka, ideális esetben a csoporton gyerekek nem vesznek részt, de ha téged nem zavar, hogy a babád rajtad alszik, szopik, vagy tudod őt ringatni miközben hallgatod a többieket, lehetőséged van kisbaba mellől is jelen lenni.

Mikor érdemes a coaching csoportos formáját választanod?

 • Ha feltölt és motivál a hozzád hasonló nők közössége.
 • Ha szívesen tanulsz mások példáiból, megoldásaiból.
 • Ha mások fejlődése Neked is erőt ad a választott utadon.
 • Ha a rendszeresség segít a céljaid elérésében.
 • Ha hatékony, de költségtakarékosabb támogatási formát keresel.

Mennyibe kerül?

Az Anyacsavar csoport  5X2 azaz összesen 10 óra csoportos coachingot jelent, ára 130Euro.

anya kávézikAugusztus 15-ig befizetve kedvezményes ár 115 Euro!

Ennyit biztosan megér, hogy újra Te kormányozd az életed hajóját, igaz? 🙂

 

Mikor és hol?

2024. november 13., 20., 27., és december 4., 11., és 18. péntek délelőtt 10.00-12.00 között, a saját otthonodból, online.

 

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az info@anyacsavar.com címre!

Jelentkezem!

EMAIL