Anyacsavar cégeknek

Az Anyacsavar a munkát és a családot összehangolni vágyó, magas teljesítménymotivációjú nőknek és férfiaknak nyújt támogatást a karrierjük és szülővé válásuk bármely szakaszában a megoldásközpontú coaching, a készségfejlesztő tréningek és a humán szervezetfejlesztés eszköztárával.

 

Választható programok:

Egyéni coaching

Az Anyacsavar egyéni coaching testre szabott támogatást nyújt dolgozó családos nőknek és férfiaknak a saját legégetőbb problémáik megoldásához, a legfontosabb céljaik kitűzéséhez és sikeres megvalósításához. Néhány tipikus példa célokra: jó döntést hozni egy dilemma helyzetben, javítani az együttműködést fontos személyekkel, összehangolni a munkát a magánélettel, a legoptimálisabb egyéni napi és heti időtervet kialakítani.

 

Anyacsavar csoport

Az Anyacsavar csoportok zárt támogató csoportok családos dolgozó nők számára. Rendszeres találkozókon, támogató női közösségben, megoldásközpontú coaching eszközökkel és tréning módszerekkel dolgozunk fel tipikus, családos nőket érintő kérdéseket, témákat, amiket a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel. Az Anyacsavar csoportok inspiráló női közösségeket hoznak létre, ahol mindenki a saját legfontosabb problémái megoldásához, egyéni céljai megvalósításához kaphat támogató közeget, erőt adó jó példákat, bevált ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget.

 

Évindító tervező workshop

Az Évindító tervező workshop dolgozó nőknek segít hat életterület egyéni céljait összehangolni. A célállítást egyéni megvalósítási terv és erőforrás-térkép elkészítése támogatja annak érdekében, hogy az eredményesség mellett az oda vezető út is boldogító legyen. A  kétnapos workshop sikerességét félnapos évközepi utánkövető alkalommal és félnapos év végi visszatekintő alkalommal támogatjuk.

 

Anyacsavar Klub

Másfélórás megoldásközpontú interaktív beszélgetés és tapasztalatmegosztás a céges kismama program keretében, céges tréningen, vagy céges családi napon egy választott téma mentén. Leggyakoribb témák: zsonglőrködés az idővel, karrierépítés gyerekek mellett, delegálás otthon és a munkahelyen, a női szerepek összehangolása, új családi szokások kialakítása a munkába visszaálláskor, a lelki integritás megőrzése a külső és belső elvárások kereszttüzében.

 

Előadás

Anyacsavar előadás céges családi vagy dolgozói motivációs napon, szakmai konferencián. Egyórás frontális előadás választott témában. Leggyakoribb témák: zsonglőrködés az idővel, karrierépítés gyerekek mellett,  felkészülés a zökkenősmentes visszatérésre a munkába.

 

A programokat tervezi, testre szabja és vezeti Paizs Dóra szervezetfejlesztő, tréner, megoldásközpontú coach.

Egyedi ajánlatért írjon az info@anyacsavar.com címre.