Anyacsavar egyéni coaching

változás egyéni coaching
A saját megoldásod, egyéni coaching

 

 

Anyacsavar – egyénre szabott megoldások (nem csak) kis- és nagygyerekes nőknek coachinggal

Miről szól az Anyacsavar coaching?

Rólad: jelen élethelyzetedről, esetleges elakadásaidról, a vágyott változásokról, az elérendő céljaidról bármely életterületeden, és a hozzá vezető saját utad és megoldásaid megtalálásáról.

Mi az Anyacsavar coaching célja?

Az, hogy a saját legégetőbb problémáid megoldásához, a legfontosabb céljaid kitűzéséhez és sikeres megvalósításához kapj olyan útravalót, amelynek a segítségével már önállóan is boldogulsz.

Mi történik az Anyacsavar coachingon?

Megoldásközpontú rövid coaching technikával dolgozom, ezért a nehéz helyzetek, és a problémák hosszas elemzése helyett a figyelmünket a meglévő erőforrások mozgósítására helyezzük, és általában 1-3 alkalom elegendő a tartós változás eléréséhez. A coaching beszélgetésen zavartalan reflexiós időt, gondolatébresztő kérdéseket és érzelmi támogatást kapsz, amelyek hozzásegítenek a számodra fontos célok eléréséhez a számodra legmegfelelőbb eszközökkel. Nézd meg itt, mit mondtak róla mások.

Mit nem nyújt az Anyacsavar coaching?

Pszichoterápiát. Konkrét tanácsokat arra vonatkozóan, mit kell tenned.

Mikor válaszd az Anyacsavar egyéni coachingot?

  • Ha úgy érzed, elakadtál egy számodra fontos életterületen.
  • Ha választási helyzetben vagy, és elbizonytalanodtál, merre tovább…
  • Ha vannak céljaid, de nem tudod, hogyan érd el őket.
  • Ha szeretnéd a maximumot kihozni az ötletedből.
  • Ha szeretnéd kiteljesíteni önmagadat.
  • Ha a gyors és tartós megoldást keresel.
  • Ha fontos számodra a személyes figyelem.
  • Ha olyan témában keresel megoldást, amit nem szívesen osztanál meg másokkal.
  • Ha változó időpontokban és gyakorisággal érsz rá.
  • Ha a távolság miatt csak online tudunk beszélgetni.

Ki a coach?

Paizs Dóra tréner, megoldásközpontú coach, kétgyerekes anya. Több infóért kattints ide.

Mennyibe kerül?

Magánszemélyeknek online 22.000 Ft/alkalom, személyesen 29.000.-/alkalom, ami egy maximum 90 perces beszélgetést jelent. Személyesen a Budai Tanácsadóban, a Krisztina körúton, illetve a Kilátó Stúdióban, a Tátra utcában tudunk találkozni.

Mikro és kisvállalkozásoknak online business coaching 29.000.-/alkalom, személyesen 36.000.-/alkalom.

Közép- és nagyvállalatok, illetve executive coaching esetén egyedi díjszabást alkalmazok, ehhez árajánlatot az dora@anyacsavar.com címen lehet kérni.

Mikor és hol?

Előre egyeztetett időpontban, elsősorban hétköznapokon 9.00-15.00 között.

Biztonságos körülmények között jelenleg 3 formában is jól működik:

  • Tudunk találkozni személyesen egy Budán és Pesten is, erre a célra kialakított coaching szobában. Ezt a formát akkor javaslom neked, ha tudod magadról, hogy számodra a személyes jelenlét és a zavartalan körülmények megsokszorozzák az önmunka hatékonyságát.
  • Sétáló coaching, ahol személyesen találkozunk szabad levegőn, például egy parkban, egy erdőben, a Margitszigeten, vagy egy csendesebb környék utcáin.  Ezt a formát akkor javaslom neked, ha ragaszkodsz a személyes találkozáshoz, de beltéren semmiképpen nem szeretnél találkozni, vagy pici babával vagy otthon, akit nem tudsz kire hagyni, és szívesen hoznád magadra kötve, vagy babakocsiban, miközben veled foglalkozunk.
  • Online, zoomon is tudunk beszélni, te is otthonról és én is. Ezt akkor javaslom, ha vidéken, vagy külföldön élsz, esetleg karanténba kényszerültél, de nem szeretnél lemondani a coaching nyújtotta megoldásközpontú támogatásról.

Lemondási feltételek:

Kisgyerekes szülő tervez, kisgyerek végez. Pontosan tudom, hogy bármi közbe tud jönni, éppen ezért maximum 24 órával a megbeszélt időpont előtt le tudod mondani az alkalmat, keresünk új időpontot. Aznapi lemondás esetén a coaching díját sajnos ki kell fizetni, mert ennyire utolsó pillanatban én sem tudok kiesett ügyfelet pótolni, és a lefoglalt szoba bérleti díját is ki kell fizetnem.

Jelentkezés:

Kérlek, keress meg bátran emailben, az dora@anyacsavar.com címen. Várlak szeretettel!

EMAIL