Anyacsavar Csoport

Anyacsavar csoport

A női közösség ereje

– energiafröccs kisgyerekes nőknek csoportos coachinggal

Miről szól az Anyacsavar csoport? 

Rólad, kisgyerekes anyáról. Minden olyan kérdésről, problémáról, felnőtt női témáról, amit a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.

Mi a célja?

Létrehozni egy egymást kölcsönösen inspiráló női támogató csoportot, ahol mindenki a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat zavartalan időt, inspiráló közeget, ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget. Ha például nem tudsz kivel beszélni a problémáidról, vagy aggódsz, hogy csak feszültség lesz belőle, mert a párod fáradt, az anyukád nem érti a dilemmád, a barátnőd meg mást gondol róla…

Mi történik az Anyacsavar csoporton?

Barátságos, otthonos környezetben, egy csésze tea mellett, és jó hangulatú, támogató közegben végre csak saját magadra figyelhetsz. Nézd meg, mit mondtak róla mások.

Minden kisgyerekes anyát érintő témákkal foglalkozunk, mint az önmegvalósítás gyerekek mellett, az időkezelés, a szerepkonfliktusok, a nőiség, a pénzügyi kihívások, a környezet felől jövő nyomás kezelése, a családi feladatmegosztás, a munkába állás…stb…

Minden alkalommal vannak önálló gondolkodásra szánt idők, ahol ki-ki a saját kérdésein, témáin, céljain tud dolgozni, és van lehetőség a megosztásra, a tapasztalatcserére. Gondolatébresztő eszközöket, technikákat kölcsönzünk a készségfejlesztő tréningek és a megoldásközpontú coaching területéről is.

Miről nem szól az Anyacsavar csoport?

Gyerekgondozási kérdésekről. Ez a program az anyák lelkét hivatott gondozni, mert rájöttünk, hogy az egész családnak elemi érdeke, hogy az anya, aki a család motorja, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott legyen.

Mit nem nyújt a csoport?

Pszichológiai tanácsadást. Kész megoldásokat, tuti recepteket.

Ki vezeti?

Paizs Dóra tréner, coach, kétgyerekes anya. Több infóért kattints ide.

Hányan és kik lesznek ott?

Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének visszatalálni önmagukhoz. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt, tehát mindig ugyanazok lesznek ott, és maximum 10 fővel indul el.

Mikor válaszd a coaching csoportos formáját?

  • Ha te is csak hajszolod magad, és úgy érzed, semmire nem jut elég időd.
  • Ha úgy érzed, sosem tudsz egyszerre “elég jó” anya, feleség, munkaerő…stb. lenni.
  • Ha fogalmad sincs, mikor fogod végre igazán kipihenni magad.
  • Ha szeretnéd anyaként is boldogabban élni az életedet.
  • Ha szeretnéd újra megtalálni önmagadat, és megvalósítani a céljaidat.
  • Ha feltölt és motivál a hozzád hasonló nők közössége.
  • Ha szívesen tanulsz mások példáiból, megoldásaiból.
  • Ha mások fejlődése neked is erőt ad a választott utadon.
  • Ha a rendszeresség segít a céljaid elérésében.
  • Ha hatékony, de költségtakarékosabb támogatási formát keresel.

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: az Anyacsavar csoport jellemzően 6-8 alkalom, alkalmanként 2-2,5 óra, melynek óradíja 2023-ban  4.500 Ft. Tehát például egy 6X2 órás, azaz összesen 12 órás csoportos coaching ára 54.000 Ft. A fizetés átutalással lehetséges a jelentkezést követően.

Anyacsavar On-line Klub kedvezmény!

Csatlakozz az Anyacsavar On-line Klubhoz, és takaríts meg 5.000 Ft-ot a részvételi díjból!

Ennyit biztosan megér a Te és a családod lelki nyugalma, igaz? 🙂

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az dora@anyacsavar.com címre!

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni a csoportok indulása előtt tudsz majd a honlapra kitett jelentkezési lapon! Iratkozz fel az Anyacsavar hírlevelére, és minden további infóról időben megkapod a hírt e-mailen!

EMAIL