Évindító tervező online csoport

 Csoportos coaching támogatás és energiafröccs kisgyerekes anyáknak éves célállításhoz, tervezéshez és megvalósításhoz online

Jelentkezem!

 

Te miben méred a sikert, a boldogságot anyaként?

Minden boldog nő szereti önmagát...

 • A kapcsolataid minőségében?
 • A szeretteid jóllétében, visszajelzéseiben?
 • A személyes hatékonyságban, és elért eredményekben?
 • A megszerzett élményekben, és tapasztalatokban?
 • Anyagi javakban?
 • A testi-lelki egészségi állapotodban?
 • Valami egészen másban?

Szeretnéd, ha 2024. egy boldog, sikeres, jó év lenne a saját mércéd szerint?

Szeretnéd, ha néhány fontos célkitűzésed megvalósulna?

És mennyi időt, energiát, pénzt áldoznál azért, hogy ez valóban meg is történjen? Ugye sokat?

De vajon tudod, mi a titka a célok sikeres elérésének?

Úgy gondolod, hogy a szerencse?

Akkor legyél Te a saját szerencséd kovácsa, és készülj tervekkel az előtted álló kihívásokra!

Hiszed, vagy sem, az előre gondolkodás, a gondos tervezés és nyomon követés megtöbbszörözi a siker lehetőségét! Még kisgyerekes anyaként is!

életterületek

„Az év elején megfogalmazott terveimet az év végére sikerült megvalósítanom, amire nagyon büszke vagyok. Az Anyacsavar csoportban megélt ”aha-élmények”segítettek megadni magamnak a belső engedélyt, hogy magam alakítsam az életemet mások és a társadalom elvárásaitól függetlenül.”

Teremtsd meg azt az életet magadnak, amire most csak vágyakozol!

Tarts velünk a decemberben induló Évindító tervező online Anyacsavar csoportba és valósítsd meg a céljaidat 2024-ben!

Készüljünk együtt a kiegyensúlyozott hétköznapokra, az igazi meghitt ünnepekre, az akadályok átugrására és a vágyott eredmények elérésére!

Időpontok és helyszín:

2023. december 15., 22., 2024.  január 5., 12., 19.,  és 26. péntek délelőtt 11.00-13.00 között online, a zoom felületén.

Fakultatívan választható negyedéves utánkövetés: 2024. március 29., június 28., szeptember 20., december 20. péntek délelőtt 11.00-13.00 között online, a zoom felületén.

Jelentkezem!

Mi fog történni a csoportban?

Megoldásközpontú coachinggal olyan kérdésekre keressük majd a válaszokat, mint például:

 • Mik az elért eredményeid 2023-ban?

A visszatekintő alkalmakon a 6 legfontosabb életterületet vesszük górcső alá!

 • Hogy csináltad? Mik a saját megküzdési stratégiáid, erőforrásaid, jó gyakorlataid?

Hogyan tudod bővíteni a segítőid körét? Mit tehetsz az erőforrásaid fenntarthatóságáért?

 • Mi a titkos bakancslistád? Mik a legmerészebb vágyaid?escapism-ladder
 • Mik a konkrét célkitűzéseid a következő évre a különböző életterületeiden? És hogyan érheted el ezeket lépésről lépésre?
 • Mik az elért eredményeid, a már meglévő erőforrásaid, amelyekre mindig támaszkodhatsz? És hogyan tudod őket nehéz helyzetekben mozgósítani?
 • Milyen változások lennének ideálisak az életedben? És mit tehetsz te a változásért?
 • Milyen új szokások kialakítása segítene a legtöbbet? És hogyan lehet ezeket megalapozni, majd fenntartani?
 • Hogyan lesz a tervből valóság? Mi garantálja a sikert?

„A kitűzött célom az volt, hogy a kisgyerekkel otthon töltött éveket lezárva legkésőbb négy hónap múlva munkába álljak, és erre fejben, lelkileg felkészüljek, a családomat felkészítsem, a “kialvatlan anya” identitást a “szakértő kolléga” identitásra cseréljem. A negyedik ülésre két állásajánlatom is volt. Mivel az első ülésen már végigböngésztem magamban, mi lenne az ideális munkahely, nem voltam nagyon zavarban, amikor választanom kellett. Az utolsó alkalomra már dolgozó anyaként mehettem el…”

Gyakran ismételt kérdések az Anyacsavar csoportokkal kapcsolatban:

Miről szól az Anyacsavar csoport? Rólad, kisgyerekes anyáról. Minden olyan kérdésről, problémáról, felnőtt női témáról, amit a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.

Mi a célja? Létrehozni egy egymást kölcsönösen inspiráló női támogató csoportot, ahol mindenki a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat zavartalan időt, inspiráló közeget, ötleteket, együttgondolkodást, támogató hozzáállást, vagy akár konkrét segítséget. Ha például nem tudsz kivel beszélni a problémáidról, vagy aggódsz, hogy csak feszültség lesz belőle, mert a párod fáradt, az anyukád nem érti a dilemmád, a barátnőd meg mást gondol róla…

Mi történik az Anyacsavar csoporton? Barátságos, otthonos környezetben, egy csésze tea mellett, és jó hangulatú, támogató közegben végre csak saját magadra figyelhetsz.

Vállalkozás kisgyerek mellettMinden kisgyerekes anyát érintő témákkal foglalkozunk, mint az időkezelés, szerepkonfliktusok, nőiség, pénzügyi kihívások, kapcsolati feszültségek, a környezet felől jövő nyomás kezelése, a családi feladatmegosztás, a munkakeresés és a munkába állás kihívásai…stb.

Lesznek önálló gondolkodásra szánt idők, ahol ki-ki a saját kérdésein, témáin, céljain tud dolgozni, és van lehetőség a megosztásra, a tapasztalatcserére. Gondolatébresztő eszközöket, technikákat kölcsönzünk a készségfejlesztő tréningek és a megoldásközpontú coaching területéről is.

“Nagy élmény volt csoportban dolgozni, sokat kaptam a többiektől. Itt lelkileg feltöltődtem, elgondolkodtam olyan dolgokon, amiken máskor még nem, és sokkal könnyebben oldok meg problémákat. Más lett a fontos számomra az életemben a folyamat végére, megváltoztak bennem dolgok, és ez kihatott az otthoni hangulatra is. Megtervezettebb vagyok, de mégis lazább. Attól, hogy fejben tudom, mit szeretnék, könnyebben boldogulok a hétköznapokban.”

 

Tulajdonképpen mi az a coaching?

Találd meg a saját utadat!A coaching egy olyan beszélgetés szakember és ügyfele között, amelynek folyamán a coach hatékony kérdéseivel segíti, hogy az ügyfél közelebb jusson céljai eléréséhez. A célok nagyon sokfélék lehetnek, és általában az ügyfél életminőségének javulását szolgálják. Néhány tipikus példa célokra: jó döntést hozni egy dilemma helyzetben, javítani a kapcsolatot fontos személyekkel, sikereket elérni a munkában, vagy bármely más életterületen, elhagyni egy rossz szokást, összeegyeztetni a munkát a magánélettel.

A csoportos coachingon a coach teszi fel a kérdéseket, amelyeket aztán ki-ki saját maga számára válaszol meg, azonban van lehetőség páros és csoportos megosztásra is, ahol hasonló cipőben járó sorstársak megoldási stratégiái, bevált gyakorlatai ötleteket adhatnak mindenkinek a saját útkereséséhez.

Ha tudom előre, mit kapok ettől a csoporttól, egy percig sem hezitálok, hogy jöjjek-e. Amit kaptam, arra nagy szükségem volt. A célokat sokkal rugalmasabban tudom kezelni. A csoportban nagyon sok ötletet kaptam, és minden alkalom nagyon inspiráló, jó élmény volt. Nekem nagyon hasznos volt az éves céljaimat egyetlen táblázatban együtt látni. A legnagyobb haszon a megoldásközpontú szemlélet volt, ami áthat mindent.

 

Miről nem szól az Anyacsavar csoport? Gyerekgondozási kérdésekről. Ez a program az anyák lelkét hivatott gondozni, mert rájöttünk, hogy az egész családnak elemi érdeke, hogy az anya, aki a család motorja, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott legyen.

olvasos„Az egyik legfelemelőbb, amit igyekeztem elsajátítani, az a belső engedélyek megadása volt. Erre nem láttam eddig példát, a családomban inkább az számít erénynek, ha mindenki látástól vakulásig, erején felül dolgozik, majd otthon is előbb jön a házimunka, mint a pihenés. Láttam, hogyan vezet ez bűntudathoz, kiégéshez, keserűséghez. Pedig egyszerű a képlet: egy halálosan fáradt, frusztrált szülő nem tud eléggé türelmes, jó fej, strapabíró lenni… Megadtam a belső engedélyeket magamnak a pihenéshez, a feltöltődéshez, a munkába való visszatéréshez, az energiavámpír emberek leépítéséhez.”

 

Mit nem nyújt a csoport? Pszichológiai tanácsadást. Kész megoldásokat, tuti recepteket.

Ki vezeti? Paizs Dóra tréner, megoldásközpontú coach, kétgyerekes anya.

paizs_dora_anyacsavar1„Trénerként és coachként az a munkám, hogy segítsek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni.  Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.”

 

Hányan és kik lesznek ott? Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének visszatalálni önmagukhoz. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt, tehát végig ugyanazok lesznek ott, és minimum 6 maximum 10 fővel indul el.

Mi van, ha hiányzom a csoportról?

Életbe lép a B terv – végül is ez is csak egy változás, amit kezelünk 😉 A csoporton feldolgozott coaching kérdéseket ilyenkor is mindig megkapod a zárt facebook csoportban, és otthon tudsz rajtuk gondolkodni. Ezen kívül a coaching folyamat időtartama alatt egy hiányzás pótlását 30 perc személyes, telefonos, vagy  Zoom konzultációval is támogatom!

Hozhatom-e a babámat?

Mivel online dolgozunk, így nem lehet akadály, ha pici a babád, vagy más okból nem szeretnéd másra bízni, és melletted (rajtad) van a coaching ideje alatt. Ugyanakkor mivel a coaching egy elmélyülést igénylő önismereti munka, azt javaslom, hogy ha meg tudod oldani, kérj segítséget a babád felügyeletére ebben a 6X2 órában,  hogy zavartalanul tudj kapcsolódni a saját legmélyebb érzéseidhez és gondolataidhoz.

Mikor érdemes a coaching csoportos formáját választanod?

 • HForrás: szabadonebredok.hua te is csak hajszolod magad, és úgy érzed, semmire nem jut elég időd.
 • Ha úgy érzed, sosem tudsz egyszerre megfelelni az anya, feleség, munkaerő…stb. szerepében.
 • Ha szeretnéd anyaként is boldogabban élni az életedet.
 • Ha szeretnéd újra megtalálni önmagadat, és megvalósítani a céljaidat.
 • Ha feltölt és motivál a hozzád hasonló nők közössége.
 • Ha szívesen tanulsz mások példáiból, megoldásaiból.
 • Ha a rendszeresség segít a céljaid elérésében.
 • Ha mások fejlődése Neked is erőt ad a választott utadon.
 • Ha hatékony, de költségtakarékosabb támogatási formát keresel.

“A sok kérdés saját magunknak és ennek a megválaszolása sokat adott. Kialakult egy pozitív körforgás a családunkban, az életünkben. Ez egy csúcsélmény. Az életem egyik legjobb döntése volt, hogy ide eljöttem. Belül erős vagyok, és úgy érzem, ha év közben újra kell terveznem, azt simán megoldom.”

Mennyibe kerül?

A hatalkalmas online Évindító tervező Anyacsavar csoport  6X2 azaz összesen 12 óra csoportos coachingot jelent, ára 54.000 Ft.

anya kávézikÉrvényes Anyacsavar On-line Klubtagsággal  5.000 Ft kedvezmény!

Ennyit biztosan megér, hogy újra Te kormányozd az életed hajóját, igaz?

 

Jól megy a célállítás és tervezés, de elvérzel a megvalósítás során?

Amikor elsodornak a váratlan, nem tervezett körülmények, könnyen elúszol a terveiddel?

Segít, ha coaching támogatást kapsz az év során is, hogy a hullámhegyek és hullámvölgyek közepette is szem előtt tudd tartani a céljaidat?

Akkor neked ajánlom a csoporthoz fakultatívan választható negyedéves utánkövető alkalmakat!

 

Ez márciusban, júniusban, szeptemberben és decemberben jelent tematikus, csoportos utánkövető alkalmakat, ugyanabban az idősávban, mint a csoport!

Ha ezt a lehetőséget választod, akkor a hatalkalmas online Évindító tervező Anyacsavar csoport és a 4 alkalom utánkövetés összesen  10X2 azaz összesen 20 óra csoportos coachingot jelent, ára 90.000 Ft.

A jelentkezéskor érvényes Anyacsavar On-line Klubtagsággal  10.000 Ft kedvezmény illet!

 

Ezt ajándékoznád a feleségednek, lányodnak, testvérednek, barátnődnek?

Semmi akadálya! Most gyönyörű, névre szóló ajándék kupon formájában megteheted! Részletekről érdeklődj az info@anyacsavar.com címen.

Mikor és hol?

2023. december 15., 22., 2024.  január 5., 12., 19.,  és 26. péntek délelőtt 11.00-13.00 között online, a zoom felületén.

Fakultatívan választható negyedéves utánkövetés: 2024. március 29., június 28., szeptember 20., december 20. péntek délelőtt 11.00-13.00 között online, a zoom felületén.

Jelentkezem!

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az info@anyacsavar.com címre!

paizsdora_anyacsavar_alairas-300x1121

EMAIL