Anyacsavar pályázat – nyeremények

Oszd meg velünk a tapasztalataidat Te is az Anyacsavar blog Női sorsok, női mesék sorozatában!

 

Azok között, akik megírják saját útkeresésük és önmegvalósításuk történetét anyaként bármely témában az Anyacsavar pályázatára, a következő értékes nyereményeket sorsoljuk ki:

 

1. Az Anyacsavar megoldásközpontú coaching támogatást nyújt a saját legégetőbb problémáid megoldásához, a legfontosabb céljaid kitűzéséhez és sikeres megvalósításához.

A felajánlott nyeremény: 90 perces Anyacsavar egyéni coaching személyesen vagy Skype-on az általad választott életterületen és témában. Ha úgy érzed, elakadtál egy számodra fontos életterületen. Ha választási helyzetben vagy, és elbizonytalanodtál, merre tovább. Ha vannak céljaid, de nem tudod, hogyan érd el őket. Ha szeretnéd a maximumot kihozni az ötletedből. Ha szeretnéd kiteljesíteni önmagadat.

A szerencsés nyertes: Z.Anna

 

 

2. A HellóAnyu! baba- és mamabarát közösségi tér, ökokávézó és anyaközpont, amely elsősorban kisgyermekes nőknek és családjuknak teremt kimozdulási, kikapcsolódási lehetőséget a belvárosban. Egész napos nyitvatartásunkkal lehetővé tesszük, hogy bármikor betérhess egy kávéra, sütire, találkozhass a barátaiddal, miközben a szoptatás, pelenkázás sem akadály. Eközben a legkisebbek a babamatracon, a nagyobbak a gyerekkuckóban vagy a kamaszkuckóban játszhatnak, olvashatnak. Különtermeinkben akár alternatív gyerekfelügyelet igénybevételével vehetsz részt tanfolyamokon, képzéseken, szabadidős foglalkozásokon. Célunk a kisgyermekes nők közösségi és munkaerő-piaci reintegrációja.

A felajánlott nyeremény: 6 alkalmas kávébérlet és egy tortautalvány, amivel a minőségi én-idődhöz szeretnénk hozzájárulni!

A szerencsés nyertes: Rácz Zsuzsanna

 

3. A JuccWork egy öt gyermekes anya kreatív megnyilvánulása. Elsősorban fonal, gyapjúfilc és újrahasznosított textilek felhasználásával készülnek ékszerek, kiegészítők, babajáték, lakberendezési kiegészítőket, kicsiknek és nagyoknak.

A felajánlott nyeremény: Minőségi tiszta pamutfonalból, egyedi technikával készült nyaklánc és karkötő ásványokkal kiegészítve. Antiallergén, ezüstözött fém részekkel készítem a kért hosszban és megbeszélés szerinti színben. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a természetes, végtelen színlehetőséget magában rejtő, kellemes tapintást nyújtó ékszereket, amelyek akár egy elegáns esti programhoz, akár egy egyszerű farmer-póló pároshoz is megállják a helyüket.

A szerencsés nyertes: Nyúlné Terpó Edit

 

4. A Project Effortless egy Kibbe-Larson amerikai módszer alapján dolgozó stílustanácsadó csapat. Célunk, hogy kibontakoztassuk klienseink egyedi, megismételhetetlen szépségét és eszközt adjunk a kezükbe, amivel magabiztosan tudják kifejezni személyiségüket a külső megjelenésükben.

A felajánlott nyeremény: egy 90 perces online tanácsadás, aminek keretében átnézzük az előre elkészített, egyénre szabott kb. 60 oldalas lookbookot. Az összeállított anyag segít a
kliensnek abban, hogy könnyedén, a saját tudására és ízlésére támaszkodva tudjon kényelmes, játékos, funkcionális és inspiráló szetteket összeállítani.

A szerencsés nyertes: Imager

 

5. A Pilates másképp teljesen gerincbarát, egyénre szabott és segíti a test és a lélek fejlődését is. Finom, de nagyon hatékony edzésmódszer, mely alakot is formál és a stressz levezetését is támogatja. A Pilates Másképp Stúdióban pilátesen kívül más edzésmódszereket és női egészséget támogató programokat is kínálunk.

A felajánlott nyeremény: 1 alkalom állapotfelmérés, táplálkozási, életmód tanácsadás és 1 alkalom pilates alapú személyi edzés. Az első alkalommal állapotfelmérést tartunk, megismerem az életmódod, kihívásaid és ez alapján adok neked tanácsokat, iránymutatást. Második alkalommal pedig bevezetlek a pilates módszer alapjaiba és otthon végezhető tornához is adok segítséget.

A szerencsés nyertes: Bokros Judit

 

6. A Sacred Garden azért jött létre, hogy gyakorlati szinten is felfedezhesd, kiteljesedhess nőiségedben egy ősi eszköz segítségével, a Jóni-tojással. A Jóni-tojások olyan hüvelysúlyok, amelyek kristályból készülnek, emberi kéz által csiszolva, ezáltal 100% természetesek. Ez egy olyan csodálatos eszköz, amely segít a medencealapi izmok tónusossá tételében, az ott lévő izmok erősítésében amelyek minden létfontosságú szervünk alapját képzik.

A felajánlott nyeremény: egy fekete obszidián, vagy egy rózsakvarc tojás, amely segít az orgamuskészség és a szexuális szenzitivitás növelésében, a libidó felébresztésében, a stresszinkontinencia megszüntetésében és a természetes kenés növelésében is.

A szerencsés nyertes: Szabó Ágnes Réka

 

7. Körönd Office: terem-,iroda-,tárgyalóbérlés Budapest Belvárosában: ha számít, hogy hol fogadod az ügyfeled!

A felajánlott nyeremény: Igényeidnek megfelelően alakítható kis- vagy nagyterem használata 15.000 Ft értékben, amit egy hónap alatt felhasználhatsz előre egyeztetett időpontokban (akár 1 órára is egy alkalommal!), ha szükséged lenne személyes térre alkotáshoz, vagy a munkádhoz jól jönne néha egy iroda, vagy ügyfeleid fogadásához (kezelésekre, tréningekre, tárgyalásokra, stb.) teremre lenne szükséged.

A szerencsés nyertes: Timi

 

8. Trafó Kortárs Művészetek Háza: független színházak helyből és távolabbról, urbánus újcirkusz, elemi erővel dolgozó táncosok, okos-technológia művészek kezében, nem rádióból megszeretett zenészek. Felejtsd el a komfortzónád, nézd meg, amiről eddig lemaradtál, amiről a többiek beszélnek, és amit megfogadtál, hogy idén már nem hagysz ki. Nemzetközi progresszivitás, Budapesten. Trafó. Bekapcsol.

A felajánlott nyeremény: 3 alkalmas ajándékkártya, ami szabadon felhasználható a 2018/19-es évadban Trafós előadások megtekintésére.

A szerencsés nyertes: Mártonffy Zsuzsa

 

9. A legyelboldog.biotermekek.shop oldalon természetes megoldásokat találhattok az egészséges, vegyszermentes élethez. Termékeink természetes, bio összetevőkből állnak, vegan, vegetarian, kosher és ECOCERT minősítéssel rendelkeznek.

A felajánlott nyeremény: 10.000 Ft-os ajándékutalvány, melyet a nyertes felhasználhat a legyelboldog.biotermekek.shop weboldalon bármely, neki tetsző termék megvásárlására.

A szerencsés nyertes: Orsi

 

10. A Sweet Little Shop célja, hogy minden nő számára csinos, divatos és jó minőségű ruhákat kínáljon elérhető áron. Az aktuális divatot kínáljuk, okosan összeválogatva, azzal a céllal, hogy minden olyan nő, aki nem tökéletes alakkal rendelkezik, megtalálja számára azt a darabot ami ahol kell eltakar, ahol kell kiemel. Szeretnénk azt, hogy  csinos és trendi legyen aki nálunk vásárol, mindegy milyen méretet hord. Ha éppen a legnehezebb fogyókúráját csinálja, akkor is tudjon nagybetűs Nőnek öltözni és önbizalommal telve kiállni mások elé divatosan.

A felajánlott nyeremény: egy 15 000 Ft-os ruhavásárlási utalványt, melyet a Sweet Little Shop webshopban levásárolhat.

A szerencsés nyertes: Kerekes Márti

 

11. Intimtorna Veszprém: Kriston Andrea módszerét tanítom, mely már 32 éve kiválóan működik a női altest, gátizmok egészsége érdekében. Eredményeit klinikai kutatások és megszámlálhatatlan személyes tapasztalat is alátámasztja. 132%-kal erősödik a hüvely szorításának az ereje, 93%-ban megszűnik az akaratlan vizeletvesztés, 85%-ban az aranyér.

A felajánlott nyeremény: egy Kriston Intim Torna tréning, ahol tudatos altesti egészségprogramot tanulhatsz.

A szerencsés nyertes: Noémi

 

12. A Hosszúlépést azért hoztuk létre, hogy megmutathassuk a város ezernyi arcát, illatát, történetét és titkát egy-egy sétába sűrítve.Tematikus programjainkon különleges utazásra hívunk évszázadokon át.  Hagyd el velünk a járt utat a járatlanért Budapesten, Balatonon és Szentendrén. Járunk?

A felajánlott nyeremény: páros sétajegy ajándékutalvány, melyet másfél éven belül, több mint 40 sétánkon válthattok be Budapesten, a Balatonon és Szentendrén.

A szerencsés nyertes: Záborszky Zsófia

 

13. Az Anyatest Projekt online edzésprogramokat, workshopokat és személyes konzultációs lehetőséget kínál anyáknak közvetlenül a szülés utáni időszaktól kezdve, egészen a teljes formába lendülésig.

A felajánlott nyeremény: egy Turbó! 6+1 hetes ütemezett online edzésprogram, amelyben heti 3 videó, folyamatos szakértői segítség, táplálkozási útmutató és egy online, zárt közösség motiváló ereje segít abban, hogy újra jobb formába lendülj és a mozgás része legyen a mindennapjaidnak.

A szerencsés nyertes: Gáspár Enikő

 

14. Az Ursus Libris önismerettel, gyerekneveléssel, párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó könyveket, tudományos ismeretterjesztő pszichológiai műveket, valamint a keleti vallásokhoz, illetve a kereszténységhez kapcsolódó köteteket megjelentető kiadó.

A felajánlott nyeremény: egy 4 kötetből álló gyereknevelést és szülői önismeretet támogató könyvcsomag, benne a következő kötetekkel: Békés szülő, boldog gyermek; Fókuszban az erősségek; Vissza a gyökerekhez; valamint Gyermekünk érzelmeinek sűrűjében.

A szerencsés nyertes: Nóra

 

Szívből gratulálok minden nyertesnek, és köszönöm az összes pályázónak, hogy szánt arra időt, hogy végig gondolja, újraélje azt a történetet, amit végül leírt és a megosztás szándékával elküldött a Női sorsok, női mesék sorozatba ezzel egy fontos lépést téve a saját önismeretük fejlesztésének, az anyasággal járó változások feldolgozásának és mások inspiráló támogatásának irányába.

A beérkezett történetekből kiválasztott írásokat a következő hónapok során folyamatosan megjelentetem az Anyacsavar ingyenesen elérhető blogján azzal a szándékkal, hogy erőt, energiát, lelki támogatást, szellemi inspirációt nyújtson minél több kisgyerekes nőnek.

A nyertesekkel levélben veszem fel a kapcsolatot, és összekötöm őket a nyeremények felajánlóival!

 

 

 

 

 

 

Szeretnél Te is részt venni a pályázaton?

A részletekért kattints ide!

 

 

 

EMAIL