Időzsonglőr Anyacsavar csoport

– coaching támogatás kisgyerekes nőknek

feladatáradat

 

Elfáradtál a 24 órás szolgálatban?

Csak hajszolod magad, hogy mindenhol megfelelj, mégsem jut semmire időd?

A te kimenőd valahogy mindig az utolsó a fontossági sorrendben?

Úgy érzed, az állandó feladatáradatban összecsapnak a fejed felett a hullámok?

Folyamatos lelkiismeret furdalásod van, mert valami fontosról mindig elfeledkezel?

Úgy érzed, az életed szép lassan elmúlik a hétköznapok mókuskerekében?

fáradt anya

Vess véget ennek a működésnek MOST!

Hidd el, anyaként is élhetsz normális életet!

Jelentkezz az Időzsonglőr Anyacsavar csoportba!

 

Jelentkezem!

 

A rég óta halogatott terveidet szeretnéd végre megvalósítani?

Szeretnél a céljaid eléréséhez energiát, elfogadást és támogatást?

Jó lenne anyaként is boldogabb, teljesebb életet élni?

Fogalmad sincs, mások hogy csinálják, de szívesen tanultál tőlük?

 

anyacsavar klub székesfehérvár

 

Gyere, és töltekezz új ötletekkel, jó hangulattal, mások példáival, a női közösség erejével!

Találd meg magad újra, és valósítsd meg a céljaidat megoldásközpontú coaching támogatással!

Kezdd a változást azzal, hogy szánsz magadra minőségi időt… MOST!

Várunk az őszi Időzsonglőr Anyacsavar csoportba Téged is!

 

Jelentkezem!

 

Mi fog történni a csoportban?

 

 • anyacsavar csoport2megoldásközpontú coaching támogatással keresed a saját legjobb megoldásodat a Téged leginkább feszítő problémákra
 • felállítod a saját fontossági sorrendedet és céljaidat
 • konkrét eszközöket és időkezelési technikákat sajátítasz el
 • megtanulod, hogyan hozzon minden napod örömöt, energiát, új felismeréseket
 • új családi szokásokat alakítasz ki a saját mindennapjaidban a valódi változásért
 • a sikereidet megoszthatod a csoportban,
 • az elakadásoknál megértő támogatást kapsz,
 • sok hozzád hasonló nő történeteit, bejárt útját és megtalált megoldásait hallod majd

Jelentkezem!

 

Gyakran ismételt kérdések az Anyacsavar csoportokkal kapcsolatban:

 

dolgozó anyaMiről szól az Anyacsavar csoport?

Rólad, kisgyerekes anyáról. Minden olyan kérdésről, problémáról, felnőtt női témáról, amit a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.

 

Mi a célja?

Létrehozni egy egymást kölcsönösen inspiráló női támogató csoportot, ahol mindenki a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat zavartalan időt, inspiráló közeget, ötleteket, együttgondolkodást, támogató hozzáállást, vagy akár konkrét segítséget. Ha például nem tudsz kivel beszélni a problémáidról, vagy aggódsz, hogy csak feszültség lesz belőle, mert a párod fáradt, az anyukád nem érti a dilemmád, a barátnőd meg mást gondol róla…

 

Mi történik az Anyacsavar csoporton?

évközepiBarátságos, otthonos környezetben, egy csésze tea mellett, és jó hangulatú, támogató közegben végre csak saját magadra figyelhetsz.

Lesznek önálló gondolkodásra szánt idők, ahol a saját kérdéseiden, témáidon, céljaidon tudsz dolgozni szakember támogatásával, és van lehetőség megosztásra, tapasztalatcserére. Gondolatébresztő eszközöket, technikákat kölcsönzünk a készségfejlesztő tréningek és a megoldásközpontú coaching területéről is.

„Az Anyacsavar csoportban megélt ”aha-élmények”segítettek megadni magamnak a belső engedélyt, hogy magam alakítsam az életemet mások és a társadalom elvárásaitól függetlenül. Az év elején megfogalmazott terveimet az év végére sikerült megvalósítanom, amire nagyon büszke vagyok.”  (Csilla, egy 21 hónapos, boldog és kiegyensúlyozott kislány boldog és kiegyensúlyozott, dolgozó anyukája)

 

Tulajdonképpen mi az a coaching?

valaszutA coaching egy olyan beszélgetés szakember és ügyfele között, amelynek folyamán a coach hatékony kérdéseivel segíti, hogy az ügyfél közelebb jusson céljai eléréséhez. A célok nagyon sokfélék lehetnek, és általában az ügyfél életminőségének javulását szolgálják. Néhány tipikus példa célokra: jó döntést hozni egy dilemma helyzetben, javítani a kapcsolatot fontos személyekkel, sikereket elérni a munkában, vagy bármely más életterületen, elhagyni egy rossz szokást, összeegyeztetni a munkát a magánélettel.

A csoportos coachingon a coach teszi fel a kérdéseket, amelyeket aztán ki-ki saját maga számára válaszol meg, azonban van lehetőség páros és csoportos megosztásra is, ahol hasonló cipőben járó sorstársak megoldási stratégiái, bevált gyakorlatai ötleteket adhatnak mindenkinek a saját útkereséséhez.

„Az Anyacsavar – és Dóra személye is – nagyon jó katalizátor, ami segít nekem megfogalmazni a céljaimat, megoldásközpontúan tekinteni a problémáimra. Egy olyan módszert tanulhatok itt meg, ami könnyen elsajátítható, és a későbbiekben bármikor használható.”  (Kata, kétgyerekes GYED-en lévő anya)

 

Miről nem szól az Anyacsavar csoport?

Gyerekgondozási kérdésekről. Ez a program az anyák lelkét hivatott gondozni, mert rájöttünk, hogy az egész családnak elemi érdeke, hogy az anya, aki a család motorja, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott legyen.

anyacsavar csoport„Mit is kapok az Anyacsavar csoport alkalmain? Nekem abban segít a legtöbbet, hogy egyéni, saját megoldásokat találjak a céljaim megfelelő kitűzéséhez és megvalósításához. Kisgyerekes anyaként hajlamosak vagyunk elveszni a mindennapok forgatagában, és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy minden és mindenki más fontosabbá vált az életünkben, mint mi magunk. Az Anyacsavar alkalmain végre egy kicsit magamra koncentrálok, arra, hogy mi segíti legjobban az én személyes boldogulásomat, töltekezésemet, mert lemerült akkumulátorral hogy is lehetne adni magamból másoknak?” (Zsófi, 3 kisgyerek mellett vállalkozást tervező anya)

 

Mit nem nyújt a csoport?

Pszichológiai tanácsadást. Kész megoldásokat, tuti recepteket.

 

Ki vezeti?

Paizs Dóra megoldásközpontú coach, tréner, kétgyerekes anya.

Paizs Dóra by Szabó Ági web8„Az anyaság területén magam is napról napra új felismerésekkel gazdagodom, mindig más feladatokkal, kérdésekkel, kihívásokkal találkozom. Trénerként és coachként az a munkám, hogy támogatást nyújtsak határtágító tapasztalatok integrálásában. Munkám során azt tapasztaltam, hogy csoportban több, olykor jobb és komplexebb válaszokat lehet találni egyéni kérdésekre is, és értékes visszajelzéseket kaphatunk egymástól. Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.” (Paizs Dóra)

 

Hányan és kik lesznek ott?

Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének visszatalálni önmagukhoz. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt, tehát végig ugyanazok lesznek ott, és minimum 6 maximum 12 fővel indul el.

 

Mikor érdemes a coaching csoportos formáját választanod?

 • anyacsavar-0617-web-7731Ha feltölt és motivál a hozzád hasonló nők közössége.
 • Ha szívesen tanulsz mások példáiból, megoldásaiból.
 • Ha mások fejlődése Neked is erőt ad a választott utadon.
 • Ha a rendszeresség segít a céljaid elérésében.
 • Ha hatékony, de költségtakarékosabb támogatási formát keresel.

 

Mennyibe kerül?

Részvételi díj: az Anyacsavar csoport 5X2, azaz összesen 10 óra csoportos coachingot jelent, ára 22.900 Ft, amely átutalással, a jelentkezést követően tudsz kiegyenlíteni.

Barátnő kedvezmény! Hozd magaddal a barátnődet, és takarítsatok meg mindketten 3.000 Ft-ot a részvételi díjból! Most mindketten 19.900 Ft-ért jöhettek el a csoportba! Korábbi Anyacsavar csoport résztvevőknek automatikusan jár a barátnő kedvezmény!

Ennyit biztosan megér, hogy újra kiegyensúlyozott ritmusban élj, igaz? 🙂

Joditoo2Előjelentkezés! Azok között, akik szeptember 30-ig jelentkeznek, és be is fizetik a részvételi díjat, kisorsolok egy igazi mamabarát játékot, egy hordozható Irkafirka krétatáblát a Judittoo jóvoltából,  amivel simán eljátszik a gyermeked egy kicsit egyedül önfeledten.

Mottó: „Éljenek a megtalált 20 percek!” 😉

 

Mikor és hol?

2016. október 20., november 3., 17., és december 1., 15.  csütörtök délelőttönként 10.00-12.00 között a HellóAnyuban.

Igény esetén a csoport ideje alatt a HellóAnyu gyerekfelügyeletet is szervez a résztvevőknek!

 

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az info@anyacsavar.com címre!

Jelentkezem!

EMAIL