Mastermind online támogató csoport kisgyerekes női vállalkozóknak

– praktikus támogatás és energiafröccs kisgyerekes vállalkozó nőknek februártól

 

 

Ha vállalkozásba fogtál,  akkor hiszel te is abban, hogy lehetnek saját terveid, vágyaid gyerekek mellett is! Hogy a munka nem csak a pénzkeresetről szól. És milyen jól teszed! Gyerekek mellett ugyanis muszáj, hogy a munkád flow-élményt, örömet adjon, különben pár hónap leforgása alatt az energiatartalékaid végére érsz. Vége azoknak az időknek, amikor szingliként 10-12 óra munka után elmehettél bulizni, tornázni, vagy moziba, hogy egy kicsit töltekezz, és egész hétvégén lustálkodhattál. Most a munkából hazaérve a családod kéri a figyelmedet, odafordulásodat, aktív részvételedet.

Te tisztában vagy vele, hogy vállalkozni jó, mert

 • olyasmit csinálhatsz, amit szeretsz, és ezért gyakran éled át az igazi flow-élményt.
 • A magad ura vagy, a saját értékrended, álmaid, vágyaid, etikai normáid szerint működtetheted a cégedet.
 • Megválaszthatod a partnereidet, a munkatársaidat, és nincs főnököd.
 • Rugalmas az időbeosztásod és össze tudod egyeztetni a munkádat a családdal kisgyerekes családanyaként is!
 • Ahogy nő a vállalkozásod, anyagi függetlenségre tehetsz szert, ami sok vágyad és elérendő célod feltétele.

 

És ami megnehezíti az anyaként vállalkozást

 

Ha kisgyerekek mellett vállalkozol, akkor pontosan tudod, hogy a legdrágább erőforrásod az időd. Ebből van a legkevesebb a 0-24-es családi ügyelet mellett, célállító, tervező, reflexiós időre pedig szinte soha, pedig mennyire megtérülne…

A második legdrágább erőforrásod az energiád. Amikor pontosan tudod, mi mindent szeretnél elérni, és szétfeszít az akarat, hogy végre elérd, amit szeretnél, de ha akad is pár szabad órád segítők jóvoltából, akkor csak arra van erőd, hogy kinézz a fejedből.

És sokszor anyagi tőkéd sincsen elegendő megfelelő alvállalkozókba és szakemberekbe fektetni, hiszen amíg nincs elég bevételed, miből is fektetnél be a vállalkozásod fejlesztésébe. Ismerős?

Akkor a master mind csoport éppen neked való!

Mi az a mastermind csoport?

 

A mastermind jelentése “mesterelmék”. A mastermind csoport pedig egy olyan vállalkozói önfejlesztő csoport, ahol a tagok a saját vállalkozásukban szeretnének szintet lépni, és ebben kölcsönösen és rendszeresen segítik egymást. Alapja a sorsközösség, amit a vállalkozói lét (és jelen esetben a kisgyerekes vállalkozói lét) teremt. Kis idő-, energia- és anyagi ráfordítással elérhető vállalkozásfejlesztési forma.

 

Mit ad a mastermind csoport?

 

 • Őszinte támogató szakmai visszajelzéseket, amiket sem a jóindulatú, ám laikus, vagy éppen elfogult barátaidtól, sem a versenytársaidtól nem kapsz meg.
 • Ötleteket, jó gyakorlatokat, hiteles tapasztalatokat, amikre a saját károdon is eljutnál előbb-utóbb, ám így megspórolhatsz felesleges köröket.
 • Potenciális együttműködő partnereket, mert a mastermind csoport mélyvíz a hosszútávú, kölcsönösen gyümölcsöző munkabarátságok kialakulásához.
 • Kapcsolati hálót, hiszen mindenki bedobja a sajátját a közösbe, így hamar találhatsz kipróbált, hiteles ajánlókkal rendelkező alvállalkozókat, vagy akár új ügyfeleket.
 • Energiafröccsöt, és belső engedélyeket, amikor tanúja lehetsz hozzád hasonló kisgyerekes nők hullámhegyeinek és – völgyeinek, majd bátor és kitartó megküzdésének, ami segít a céljaid elérésében és további kihívó célok kitűzésében.
 • A csoport erejét, mert a vállalkozói létben sokan magányos farkasok, és a közösséghez tartozás és törődés megtartó ereje és a többiekről gondoskodás felelőssége egyszerre tud szárnyakat adni a teljesítményhez.

 

Pont erre van szükségem! Jelentkezem!

 

Ki vezeti?

Paizs Dóra tréner, megoldásközpontú coach, kétgyerekes anya.

„Szervezetfejlesztőként és megoldásközpontú coachként az a munkám, hogy segítsek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni.  Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.”

 

Hányan és kik lesznek ott?

Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének anyaként is izgalmas, inspiráló munkát, elegendő időt, és önálló jövedelmet teremteni maguknak. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt minicsoport, tehát végig ugyanazok lesznek ott, és pontosan 6 fővel indul el. Mivel egy korábbi csoportból 4 fő együtt folytatja a közös munkát, 2 főt várunk ebbe a szuper csapatba!

 

Mi van, ha hiányzom a csoportról?

A csoportnak lesz egy zárt és titkos facebook csoportja, ahol van lehetőséged képbe kerülni, kérdezni, információkhoz jutni az alkalmak között.

 

Hozhatom-e a babámat?

Mivel a coaching egy elmélyülést igénylő önismereti munka, érdemes a csoporton gyerekek nélkül részt venni, ugyanakkor az online forma óriási előnye éppen az, hogy ha bármilyen oknál fogva nem jutsz segítséghez, vagy éppen szoptatsz, altatsz, egy hadsettel ugyanúgy részt tudsz venni a csoportban. Volt már példa csoportrésztvevőre ebben a formában háromhetes baba mellől is! 🙂

 

Mikor és hol?

2022. május 24.,  június 28., augusztus 2., szeptember 6., október 4., november 8., december 6. kedd este 20.30-22.30 között online, zoom felületen. Tehát akárhonnan, beleértve a nyaralást, külföldet is akár.

 

Mennyibe kerül?

Az Anyacsavar csoport 7X2 azaz összesen 14 óra csoportos coachingot jelent, a részvételi díj 42.000 Ft, amelyet átutalással, a jelentkezést követően tudsz kiegyenlíteni.

 

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az info@anyacsavar.com címre!

Nincs több kérdésem, jelentkezem!