Mastermind online támogató csoport kisgyerekes női vállalkozóknak

– praktikus online támogatás és energiafröccs kisgyerekes vállalkozó nőknek januártól

 

 

“Nulla önbizalommal indultam a csoportba, hátha hallok egy-két jó ötletet. De nem egy-kettőt hallottam, hanem számtalant!!! ☺️ Alkalomról-alkalomra apró lépésekkel haladva, mindig valamit beépítettem a vállalkozásomba azokból amiket a többiek javasoltak. Fontos volt, ha ennyien támogatnak, ne okozzak nekik csalódást (és persze magamnak se). Néhány hónap alatt szinte mindent elértem, amit kitűztem magam elé. Megszereztem az álomprojektet, olyan kapcsolatokat, referenciákat építettem, amit álmomban sem gondoltam. A 2022-es év legjobb döntése volt számomra, hogy jelentkeztem a csoportba!!!!” (Fellegi Szilvia, Just My Food Style)

 

Ha vállalkozásba fogtál,  akkor hiszel te is abban, hogy lehetnek saját terveid, vágyaid gyerekek mellett is! Hogy a munka nem csak a pénzkeresetről szól. És milyen jól teszed! Gyerekek mellett ugyanis muszáj, hogy a munkád flow-élményt, örömet adjon, különben pár hónap leforgása alatt az energiatartalékaid végére érsz. Vége azoknak az időknek, amikor szingliként 10-12 óra munka után elmehettél bulizni, tornázni, vagy moziba, hogy egy kicsit töltekezz, és egész hétvégén lustálkodhattál. Most a munkából hazaérve a családod kéri a figyelmedet, odafordulásodat, aktív részvételedet.

Te tisztában vagy vele, hogy vállalkozni jó, mert

 • olyasmit csinálhatsz, amit szeretsz, és ezért gyakran éled át az igazi flow-élményt.
 • A magad ura vagy, a saját értékrended, álmaid, vágyaid, etikai normáid szerint működtetheted a cégedet.
 • Megválaszthatod a partnereidet, a munkatársaidat, és nincs főnököd.
 • Rugalmas az időbeosztásod és össze tudod egyeztetni a munkádat a családdal kisgyerekes családanyaként is!
 • Ahogy nő a vállalkozásod, anyagi függetlenségre tehetsz szert, ami sok vágyad és elérendő célod feltétele.

 

És ami megnehezíti az anyaként vállalkozást

 

Ha kisgyerekek mellett vállalkozol, akkor pontosan tudod, hogy a legdrágább erőforrásod az időd. Ebből van a legkevesebb a 0-24-es családi ügyelet mellett, célállító, tervező, reflexiós időre pedig szinte soha, pedig mennyire megtérülne…

A második legdrágább erőforrásod az energiád. Amikor pontosan tudod, mi mindent szeretnél elérni, és szétfeszít az akarat, hogy végre elérd, amit szeretnél, de ha akad is pár szabad órád segítők jóvoltából, akkor csak arra van erőd, hogy kinézz a fejedből.

És sokszor anyagi tőkéd sincsen elegendő megfelelő alvállalkozókba és szakemberekbe fektetni, hiszen amíg nincs elég bevételed, miből is fektetnél be a vállalkozásod fejlesztésébe.  A kérdéseiddel, dilemmáiddal egyedül maradsz, és nem tudod kivel megosztani. Ismerős?

Akkor a mastermind csoport éppen neked való!

 

“Kisgyerekes anyukaként  külföldön vállalkozni nagyon magányos és nehéz. Nincsenek kollégák, nincs csapat, nincs főnök. Nincs, aki visszajelezzen a munkámmal kapcsolatban, tanácsot, támogatást adjon vagy példákkal, ötletekkel segítsen. A Mastermind csoportban ezt mind megkaptam. Egy csapatban érzem magam, ahol hasonló helyzetű vállalkozókkal találkozom hétről-hétre. Ahova bevihetem az ötleteimet, hogy véleményt mondjanak róluk, ahol tanácsot és inspirációt kapok. Megismerhetek olyan vállalkozásokat, amik az életciklusuk különböző pontján járnak, így jobban érzem, hogy én hol járok a saját projektemben.” (Havasi-Hervé Adrienn, Adrienn Hervé Photography)

Mi az a mastermind csoport?

 

A mastermind jelentése “mesterelmék”. A mastermind csoport pedig egy olyan vállalkozói önfejlesztő csoport, ahol a tagok a saját vállalkozásukban szeretnének szintet lépni, és ebben kölcsönösen és rendszeresen segítik egymást. Alapja a sorsközösség, amit a vállalkozói lét (és jelen esetben a kisgyerekes vállalkozói lét) teremt. Kis idő-, energia- és anyagi ráfordítással elérhető vállalkozásfejlesztési forma.

 

“Kisgyermekes anyaként nekem nagy szükségem volt arra, hogy kapcsolódjak másokhoz és nem feltétlen gyerek témában. A csoport által teret adtam önmagamnak az anya szerep mellett. Az alkalmak után újra éreztem magamban a lelkesedést, tettvágyat a vállalkozásommal kapcsolatban, amit amúgy a hétköznapokban ritkán találok meg. Dóra rendkívül jó érzékkel irányítja a csoportdinamikát és kincset érő felismerésekhez segít hozzá. A csoporttagok pedig külön-külön is értékesek, de együtt szuper légkört tudunk teremteni, amiben jó megnyílni és közösen inspirálódni.” (Török Lejla, a Yellow Brick Road motivációs naptár megálmodója)

 

Mit ad a mastermind csoport?

 

 • Őszinte támogató szakmai visszajelzéseket, amiket sem a jóindulatú, ám laikus, vagy éppen elfogult barátaidtól, sem a versenytársaidtól nem kapsz meg.
 • Ötleteket, jó gyakorlatokat, hiteles tapasztalatokat, amikre a saját károdon is eljutnál előbb-utóbb, ám így megspórolhatsz felesleges köröket.
 • Potenciális együttműködő partnereket, mert a mastermind csoport mélyvíz a hosszútávú, kölcsönösen gyümölcsöző munkabarátságok kialakulásához.
 • Kapcsolati hálót, hiszen mindenki bedobja a sajátját a közösbe, így hamar találhatsz kipróbált, hiteles ajánlókkal rendelkező alvállalkozókat, vagy akár új ügyfeleket.
 • Energiafröccsöt, és belső engedélyeket, amikor tanúja lehetsz hozzád hasonló kisgyerekes nők hullámhegyeinek és – völgyeinek, majd bátor és kitartó megküzdésének, ami segít a céljaid elérésében és további kihívó célok kitűzésében.
 • A csoport erejét, mert a vállalkozói létben sokan magányos farkasok, és a közösséghez tartozás és törődés megtartó ereje és a többiekről gondoskodás felelőssége egyszerre tud szárnyakat adni a teljesítményhez.

“Maximálisan hiszek a közöség erejében, abban, hogy együtt minden sokkal könnyebb. Egyéni vállalkozóként engem fantasztikusan inspirál mások kulisszái mögé betekinteni, a tőlem teljesen független és elsőre nem is kapcsolódó területekből ihletet meríteni, megerősítést kapni, a saját vállalkozásomhoz újabb ötleteket találni. Azt szeretem benne, hogy kötetlen, szabad, bármire használható, a sessionök között is élő kapcsolat. És mivel sokféle országban élünk, új perspektívákat nyit ez a sokféleség egy-egy problémára. Egy kincsesbánya, ahonnan néha egy gyémánttal, néha egy homokszemmel térek haza, de sosem üres kézzel távozom.” (Páva Rita, Frauen Yoga Berlin)

 

Pont erre van szükségem! Jelentkezem!

 

Ki vezeti?

Paizs Dóra tréner, megoldásközpontú coach, kétgyerekes anya.

„Szervezetfejlesztőként és megoldásközpontú coachként az a munkám, hogy segítsek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni.  Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.”

 

Hányan és kik lesznek ott?

Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének anyaként is izgalmas, inspiráló munkát, elegendő időt, és önálló jövedelmet teremteni maguknak. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt minicsoport, tehát végig ugyanazok lesznek ott, és pontosan 6 fővel indul el.

 

“A csoport megtartó ereje és támogatása segített elengedni és meggyászolni egy majdnem 6 éves projektet. Azt hittem, ezt követően évek kellenek majd ahhoz, hogy kitaláljam, megtaláljam mi az, ami most nekem való, inspiráló, feltölt és pénzt is hoz a konyhára. Az elengedést követő egy hónapban összeraktam az alapötletet, elkezdtem tanulni hozzá, a csoport segített feltárni a bennem rejlő erősségeket, két hónap múlva pedig már megvolt az első ügyfelem is. Elképesztő hálás vagyok!” (Nemes Iringó)

 

Mi van, ha hiányzom a csoportról?

A csoportnak lesz egy zárt és titkos facebook csoportja, ahol van lehetőséged képbe kerülni, kérdezni, információkhoz jutni az alkalmak között.

 

Hozhatom-e a babámat?

Mivel a coaching egy elmélyülést igénylő önismereti munka, érdemes a csoporton gyerekek nélkül részt venni, ugyanakkor az online forma óriási előnye éppen az, hogy ha bármilyen oknál fogva nem jutsz segítséghez, vagy éppen szoptatsz, altatsz, egy hadsettel ugyanúgy részt tudsz venni a csoportban. Volt már példa csoportrésztvevőre ebben a formában háromhetes baba mellől is! ?

 

Mikor és hol?

2024. január 23., február 20., március 19., április 16., május 14., június 11. kedd  délelőtt 10.00-12.00 között online, zoom felületen. Tehát akárhonnan, beleértve a nyaralást, külföldet is akár.

A zárt csoporthoz zárt facebook csoport tartozik, ahol az alkalmak között is tudsz kérdezni, megosztani, segítséget kérni, ünnepelni! 🙂

 

Mennyibe kerül?

A Mastermind Anyacsavar csoport 6X2 azaz összesen 12 óra csoportos coachingot jelent, a részvételi díj 54.000 Ft, amelyet átutalással, a jelentkezést követően tudsz kiegyenlíteni.

Érvényes Anyacsavar klubtagsággal és korábbi Mastermind csoportok résztvevőinek a részvételi díjból 5.000.- kedvezmény jár!

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az info@anyacsavar.com címre!

Nincs több kérdésem, jelentkezem!

 

 

 

EMAIL