Önmegvalósítás vállakozóként

– 6 alkalmas online Anyacsavar csoport októbertől! Coaching támogatás és energiafröccs kisgyerekes vállalkozó nőknek

 

önmegvalósítás2

Itt a helyem!

Önmegvalósítás anyaként?

Vállalkozónőként lehetséges!

Sokan vannak, akik mernek nagyot álmodni, és az álmaikat meg is valósítják!

Te is szeretnél közéjük tartozni?

Ha vállalkozásba fogtál, vagy dédelgetsz hasonló terveket, akkor hiszel Te is abban, hogy lehetnek saját terveid, vágyaid gyerekek mellett is! Hogy a munka nem csak a pénzkeresetről szól. És milyen jól teszed! Gyerekek mellett ugyanis muszáj, hogy a munkád flow-élményt, örömet adjon, különben pár hónap leforgása alatt az energiatartalékaid végére érsz. Vége azoknak az időknek, amikor szingliként 10-12 óra munka után elmehettél bulizni, tornázni, vagy moziba, hogy egy kicsit töltekezz, és egész hétvégén lustálkodhattál. Most a munkából hazaérve a családod kéri a figyelmedet, odafordulásodat, aktív részvételedet.

 

Vállalkozni jó, mert

 • olyasmit csinálhatsz, amit szeretsz, és ezért gyakran éled át az igazi flow-élményt.
 • A magad ura vagy, a saját értékrended, álmaid, vágyaid, etikai normáid szerint működtetheted a cégedet.
 • Megválaszthatod a partnereidet, a munkatársaidat, és nincs főnököd.
 • Rugalmas az időbeosztásod és össze tudod egyeztetni a munkádat a családdal kisgyerekes családanyaként is!

 

“Nagymértékben formálta a személyiségemet, hogy az álmom mellett döntöttem, mert rájöttem, hogy többre vagyok képes, mint gondoltam volna. És sok más vagány anyukával ismerkedtem meg itt, akik az egyetemet két, három vagy négy gyerek, és esetleg munka mellett csinálták. Nekik köszönhetően számtalan gondolkodásbeli korlátom dőlt le ebben a közegben.” (Egyháziné Tóth Andrea, kétgyerekes anya)

 

Sok olyan anya van, aki bele mer vágni a saját tervének megvalósításába.

És emellett gondoskodó és szerető anya, akinek a gyerekei nagyon fontosak. Mert össze lehet egyeztetni a szülővé válást és az önmegvalósítást!

Young daughter being held by mother

Érdekel, hogyan?

Szeretnél Te is az önmegvalósító anyák közé tartozni?

Akkor az Önmegvalósítás Anyacsavar csoport Neked szól!

 

A csoportban olyan kérdésekre keressük a választ, mint:

 • Mi a titkos vágyad, amit szeretnél megvalósítani a vállalkozásoddal? Milyennek szeretnéd látni magad most és a jövőben? Hogyan szeretnéd érezni magad?
 • Jár-e neked ez? Nem önzőség, hogy anyaként saját céljaid vannak?
 • Mit  ad neked és másoknak, ha kiteljesíted önmagamat? Rövid és hosszú távú hasznok a közvetlen környezetemben és távolabb.
 • Hogyan csinálják mások? Hogyan csináld te? Megoldásközpontú tapasztalat-megosztás.
 • Mi a célod a vállalkozással? (Több pénz? Több szabad idő? Szellemi kihívás? Társadalmi misszió? Valami egészen más?)
 • Hogyan tudod átalakítani a szokásaidat, hogy Te és a családodban mindenki elégedett legyen az időgazdálkodásoddal?
 • Hogyan lehet még több ügyfeled, partnered, szövetségesed?
 • A vállalkozásod most milyen szakaszban van, és mi a pillanatnyi fő feladatod? Fókusz a prioritásokon.
 • Mik a máris hadra fogható erőforrásaid? Külső- és belső erőforrások feltérképezése és fenntartható használata.
 • Mikortól és hogyan leszek nyereséges?
 • Hogyan lehet mindezt előre megtervezni?

 

Van erre már most forgatókönyved? Mert a csoportban most megkeressük azokat a kezdő lépéseket, amelyek lendületbe hoznak a sikeres önmegvalósítás útján!

“A vállalkozásom fejlesztése volt a cél. Tudni akartam, hogy mit és hogyan fejleszthetek magamon és mi az, ami úgy van jól bennem, ahogy van.  A legfontosabb tanulságom, hogy tudni kell meghúzni a vonalat vállalkozás és a család között. Tudni kell megállni, pihenni, kikapcsolni és nem csak kimondani, hogy „most pihenek”, valóban megállni egy időre, feltöltődni és azzal foglalkozni, ami segít, hogy a holnap újra sikeres legyen. Olyanoknak ajánlanám, akik tudják, hogy van egy cél, ami felé el akarnak indulni. Fantasztikus önismeret segítő.” (László Ágnes Imola vállalkozó, az Ecobaby tulajdonosa, 2 gyerek édesanyja)

 

Gyere, és keresd meg a Neked legjobb megoldásokat!

Találd meg a saját utadat, és valósítsd meg a céljaidat coaching támogatással!

És közben töltekezz új ötletekkel, jó hangulattal, mások példáival, a női közösség erejével!

Ne halogass, szánj magadra időt MOST!

Várunk az őszi Önmegvalósítás Anyacsavar csoportba Téged is!

Érdekel, MOST jelentkezem!

 

önmegvalósítás4A kisgyerekes lét nem igazán kedvez a zavartalan reflexióknak, és a napról-napra, vagy inkább néha óráról-órára történő újratervezés időszakában ritkán kérdezzük meg önmagunktól: Ez az az élet, amire vágyom? Ezt az életet szeretném élni a következő években?

De vajon lehetnek-e saját céljai egy anyának? Én hiszek benne, hogy lehetnek, és abban is, hogy a saját célok kitűzése és megvalósítása NEM a család kárára, hanem a család minden tagjának hasznára válik!

 

Állandóan furdalt a lelkiismeret, hogy a gyerekemmel nem foglalkozom eleget, a férjemmel se, mellesleg magammal se, a vállalkozásom terveinek megvalósításával folyamatosan lemaradok, a lakás romokban, képtelen vagyok rendet tartani stb. Ami ebben a mókuskerékben segít, az a gondolkozás megváltoztatása. Az Anyacsavar coaching során jöttem rá, hogyan lehet a dolgokat elengedni és az igazán lényegesre koncentrálni.” (Zentai Kata, sikeres vállalkozást vezető családanya)

 

Gyakori kérdések az Anyacsavar csoportokkal kapcsolatban:

Miről szól az Anyacsavar csoport?

Rólad, kisgyerekes anyáról. Minden olyan kérdésről, problémáról, felnőtt női témáról, amit a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel.

 

Mi a célja?

Létrehozni egy egymást kölcsönösen inspiráló női támogató csoportot, ahol mindenki a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat zavartalan időt, inspiráló közeget, ötleteket, együttgondolkodást, támogató hozzáállást, vagy akár konkrét segítséget. Ha például nem tudsz kivel beszélni a problémáidról, vagy aggódsz, hogy csak feszültség lesz belőle, mert a párod fáradt, az anyukád nem érti a dilemmád, a barátnőd meg mást gondol róla…

 

Mi történik az Anyacsavar csoporton?

Barátságos, otthonos környezetben, egy csésze tea mellett, és jó hangulatú, támogató közegben végre csak saját magadra figyelhetsz.

Minden kisgyerekes anyát érintő témákkal foglalkozunk, mint az időkezelés, szerepkonfliktusok, nőiség, pénzügyi kihívások, a környezet felől jövő nyomás kezelése, a családi feladatmegosztás, a munkakeresés és a munkába állás kihívásai…stb.

Lesznek önálló gondolkodásra szánt idők, ahol ki-ki a saját kérdésein, témáin, céljain tud dolgozni, és van lehetőség a megosztásra, a tapasztalatcserére. Mindezt megoldásközpontú coach támogatásával.

Azzal a céllal és reménnyel vágtam bele az Önmegvalósítás Anyacsavar csoportba, hogy a tervezett vállalkozásomhoz kapok inspirációt. Kezdetben inkább csak a vágyak szintjén “tervezgettem”, de lépéseket nemigen tettem érte. A megbízásaim néhány hét alatt 200 %-kal gyarapodtak, az önbizalmam és kompetenciaérzésem szépen növekedett.
 (Tokodi-Kóta Veronika, négygyerekes anya)

 

Tulajdonképpen mi az a coaching?

útravalóA coaching egy olyan beszélgetés szakember és ügyfele között, amelynek folyamán a coach hatékony kérdéseivel segíti, hogy az ügyfél közelebb jusson céljai eléréséhez. A célok nagyon sokfélék lehetnek, és általában az ügyfél életminőségének javulását szolgálják. Néhány tipikus példa célokra: jó döntést hozni egy dilemma helyzetben, javítani a kapcsolatot fontos személyekkel, sikereket elérni a munkában, vagy bármely más életterületen, elhagyni egy rossz szokást, összeegyeztetni a munkát a magánélettel.

A csoportos coachingon a coach teszi fel a kérdéseket, amelyeket aztán ki-ki saját maga számára válaszol meg, azonban van lehetőség páros és csoportos megosztásra is, ahol hasonló cipőben járó sorstársak megoldási stratégiái, bevált gyakorlatai ötleteket adhatnak mindenkinek a saját útkereséséhez.

“Mit adott számomra az Anyacsavar csoport? Energiát! Úgy mentem haza minden alkalommal, hogy azt éreztem, erős vagyok, és nincs az az akadály, amit ne tudnék legyőzni. Fellelkesítettek a témák, és egy reveláció volt a számomra, hogy bár itt mindannyian nagyon mások vagyunk, a problémáink hasonlóak. Hatalmas támogatást kaptam ebben a női közösségben.” (Léderer Judit, dolgozó anya)

 

Miről nem szól az Anyacsavar csoport?

Gyerekgondozási kérdésekről. Ez a program az anyák lelkét és jóllétét hivatott támogatni, mert rájöttünk, hogy az egész családnak elemi érdeke, hogy az anya, aki a család motorja, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott legyen.

 

Mit nem nyújt a csoport?

Pszichológiai tanácsadást. Kész megoldásokat, tuti recepteket.

 

Ki vezeti?

Paizs Dóra szervezetfejlsztési tanácsadó, megoldásközpontú coach, kétgyerekes anya.

„Szervezetfejlsztőként és coachként az a munkám, hogy segítsek másoknak határtágító tapasztalatokat integrálni.  Szívügyemnek tekintem a női támogató csoportokat – az Anyacsavar csoportokat -, ahol a hozzám hasonló kisgyerekes anyák egymást inspirálva, a saját erőforrásaikra és mások tapasztalataira építve találhatják meg saját útjukat az anyasággal együtt járó idő- és szerepzsonglőrködésben.”

 

Hányan és kik lesznek ott?

Hozzád hasonló kisgyerekes anyák lesznek ott, akik szeretnének anyaként is izgalmas, inspiráló munkát, elegendő időt, és önálló jövedelmet teremteni maguknak. Közülük lehet, hogy néhányan már ismerik egymást, de mindenki számára lesznek ismeretlenek a csoportban. A csoport zárt, tehát végig ugyanazok lesznek ott, és maximum 10 fővel indul el.

 

Mi van, ha hiányzom a csoportról?

Életbe lép a B terv – végül is ez is csak egy változás, amit kezelünk 😉 A  feldolgozott coaching kérdéseket egy titkos és zárt Facebook csoportban ilyenkor is mindig megkapod, és otthon tudsz rajtuk gondolkodni. Ezen kívül a csoport időtartama alatt egy hiányzás pótlását 30 perc személyes online konzultációval is támogatom!

 

Hozhatom-e a babámat?

Mivel a coaching egy elmélyülést igénylő önismereti munka, érdemes a csoporton gyerekek nélkül részt venni, ugyanakkor az online forma óriási előnye éppen az, hogy ha bármilyen oknál fogva nem jutsz segítséghez, vagy éppen szoptatsz, altatsz, egy hadsettel ugyanúgy részt tudsz venni a csoportban. Volt már példa csoportrésztvevőre ebben a formában háromhetes baba mellől is! 🙂

 

Mikor érdemes a coaching csoportos formáját választanod?

önmegvalósítás3– Ha te is csak hajszolod magad, és úgy érzed, semmire nem jut elég időd.
– Ha úgy érzed, sosem tudsz egyszerre megfelelni az anya, feleség, munkaerő…stb. szerepében.
– Ha szeretnéd anyaként is boldogabban élni az életedet.
Ha szeretnéd újra megtalálni önmagadat, és megvalósítani a céljaidat.
– Ha feltölt és motivál a hozzád hasonló nők közössége.
– Ha szívesen tanulsz mások példáiból, megoldásaiból.
– Ha mások fejlődése Neked is erőt ad a választott utadon.
– Ha a rendszeresség segít a céljaid elérésében.
– Ha hatékony, de költségtakarékosabb támogatási formát keresel.

 

“Az egyik legfontosabb segítség az a kérdéssor volt, ami segített az árazásom újragondolásában, és hogy felismertem, hogy a pihenésnek és feltöltődésnek is elég teret kell hagyni a feladatok mellett.” (Somfay Alexandra, bábpedagógus, a Mentasárkány alapítója)

 

Mikor és hol?

2023. októberber 5., október 19., november 2., 16., 30., december 14. csütörtök este 20.00-22.00 között online, zoom felületen.

 

Mennyibe kerül?

Az Anyacsavar csoport 6X2 azaz összesen 12 óra csoportos coachingot jelent, valamint a zárt támogató Facebook csoportban tagságot, ahol kérdezhetsz, tapasztalatot oszthatsz meg, segítséget kérhetsz a folyamat során. A részvételi díj 54.000 Ft, amelyet átutalással, a jelentkezést követően tudsz kiegyenlíteni.

Kedvezmény! Érvényes Anyacsavar On-line Klubtagsággal a csoport kedvezményes díja 49.000 Ft!

Ennyit biztosan megér, hogy elindulj az önmegvalósítás útján, igaz? 🙂

Előjelentkezés! Azok között, akik 2023. augusztus 31-ig jelentkeznek, és be is fizetik a részvételi díjat, kisorsolok egy 10.000.- forint értékű utalványt, amely elvonulásokra és Anyacsavar csoportokra váltható be!!

 

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt az dora@anyacsavar.com címre!

Jelentkezem!

EMAIL