HelloBaby játék az Anyacsavaron!

hello baby kozmetikumokA múlt héten izgalmas feladatot kaptam a HelloBaby! magazintól: arra kértek, teszteljem a Hello Baby 100% natúr kozmetikumokat, amelyek augusztusban jelentek meg a magyar piacon.

Én nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni, és bár nem különösebben csigáznak fel a klasszikus csecsemőgondozási témák, azt szeretem tudni, hogy az a néhány dolog, amit naponta használunk, mint a popsikenőcs, vagy a fürdető, nem tartalmaz-e kőolajszármazékot, parabént, meg még ki tudja mi mindent. Éppen ezért nem is szoktam drogériában vásárolni ezeket, csak patikában, és jól megnézem még ott is, mik az összetevők.

Arra gondoltam, szívesen megosztanám Veletek ezt a tesztelős feladatot. Már csak kíváncsiságból is: vajon ami nekem bejön, az bejön-e másnak is? Ezért feltettem a Facebookra, ki szállna be a tesztelésbe. Nem tudom, miért hittem, hogy nem fognak azonnal húszan ráugrani az ötletre, de amikor elkezdtek minden csatornán özönleni hozzám a lelkes olvasói levelek, tanácstalan lettem, hiszen nem akartam igazságtalan lenni.

Ekkor jött a csavar, mert a HelloBaby, látva a reakcióitokat, jó fej módon felajánlotta, hogy ad Nektek, Anyacsavar olvasóknak is minden termékből egyet-egyet kipróbálásra. Hogy tuti igazságos legyen a dolog, arra gondoltam, kisorsolom a szerencsés leendő tesztelőket, ezért indítottam egy játékot.

Ha szeretsz minőségi új cuccokat kipróbálni, és szereted megmondani a frankót, akkor ez a játék Neked való!

Mit kell tenned?

1) Kedveld a hello baby cosmetics oldalát, hiszen nekik köszönhetjük a lehetőséget

2) írd meg ehhez a poszthoz hozzászólásban, melyik terméket szeretnéd tesztelni,

3) és oszd meg a saját faladon a játékot, hogy minél többekhez eljusson!

Ezután nincs más dolgod, mint türelmesen (vagy türelmetlenül) várnod a szeptember 28-i sorsolást, ahol kiderül, ki a szerencsés, aki kipróbálhatja a natúr kozmetikumokat, és elmondhatja róla a tapasztalatait.

A nyertesek nevét az Anyacsavar és a hello baby cosmetics oldalán tesszük közzé!

Te melyik kozmetikumot tesztelnéd legszívesebben?

Ha tudod, ne habozz, játékra fel! 🙂

 

EMAIL