Pocket Trailer – kismotor és bringaszállító heveder

Pocket-Trailer-kismotor-szállító-pántEgy újabb mamabarát megoldással találkoztam, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Biztosan előfordult már veled is, hogy a lurkó mindenáron ragaszkodik ahhoz, hogy kismotorral, futóbringával induljon el otthonról, majd félúton közli, hogy ő elfáradt, és nem is akar már motorozni/bringázni. Kismotor/bringa az aszfalton landol, Te pedig ott állsz 1. egy bébivel a hordozódban 2. két cekkerrel a kezedben a bevásárlásból 3. kiskosztümben, mert munkába mész/onnan jössz – és a sort még bizonyára tudnád folytatni. Ha cipeltél már ilyenkor 30-40 percig sáros kerekű kismotort 45 fokos szögben eltartva magadtól, akkor tudod, miről beszélek. Ilyenkor megfogadod, hogy soha többet nem jöhet motorral/bringával, de nyilván ez úgy sem tartható. Na de akkor mit lehet tenni?

Úgy látszik már más is belefutott ezekbe a felettébb bosszantó helyzetekbe, mert egy kisgyerekes anyuka nem volt rest, és készített erre egy mamabarát megoldást. A Pocket Trailer egy kismotor és futóbringa szállító heveder, amit egy kis tasakban magaddal tudsz hordani a táskádban a hétköznapi túlélőcsomag részeként, és ezekben a válságos pillanatokban elő tudsz húzni. Van hozzá kerékzsák is azokra az esetekre, amikor nem szeretnéd, hogy sáros kismotorkerekek nyomai díszítsék a ruhádat.

Van tapasztalatod a Pocket Trailerrel? Oszd meg velünk!

Van tapasztalatod hasonló mamabarát megoldásokkal? Kíváncsian várjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

EMAIL