Csoportok Covid idején

Kedves csoportra kiéhezett érdeklődők!

Bármennyire sajnálom is, de a koronavírus-járvány miatt jelenleg a személyes találkozásokkal működő támogató csoportok és elvonulások átmenetileg, bizonytalan ideig szünetelnek. Nem vállalhatjuk annak a kockázatát, hogy bárki itt fertőződjön meg, és vigye haza a családjába a kórt.

Mi van helyette?

 

Egyéni coaching biztonságos körülmények között. Ennek jelenleg 3 formája is jól működik: 

  •  Tudunk találkozni személyesen egy olyan coaching szobában, ahol egymástól biztonságos távolságra ülünk nyitott ablakok mellett. Ezt a formát akkor javaslom neked, ha tudod magadról, hogy számodra a személyes jelenlét és a zavartalan körülmények megsokszorozzák az önmunka hatékonyságát.
  • Sétáló coaching, ahol személyesen találkozunk szabad levegőn, például egy parkban, egy erdőben, a Margitszigeten, vagy egy csendesebb környék utcáin.  Ezt a formát akkor javaslom neked, ha ragaszkodsz a személyes találkozáshoz, de beltéren semmiképpen nem szeretnél találkozni, vagy pici babával vagy otthon, akit nem tudsz kire hagyni, és szívesen hoznád magadra kötve, vagy babakocsiban, miközben veled foglalkozunk.
  • Online, zoomon is tudunk beszélni, te is otthonról és én is. Ezt akkor javaslom, ha vidéken, vagy külföldön élsz, esetleg karanténba kényszerültél, de nem szeretnél lemondani a coaching nyújtotta megoldásközpontú támogatásról.

 

Anyacsavar Online Klub.

Havonta más-más témában inspiráló  cikkek, könyv- és programajánlók, valamint online facebook közösség, akikkel meg lehet osztani, ami foglalkoztat.

A klubtagoknak időről-időre ingyenes tapasztalatmegosztó klubalkalmakat szervezek. Ezeket jelenleg zoomon csinálom és csak klubtagok számára elérhetőek.

Ezt a formát akkor javaslom neked, ha fontos számodra, hogy közösséghez tartozz, ahol időről időre kapcsolódhatsz, inspirálódhatsz, támogatást kaphatsz hozzád hasonló kisgyreekes nőktől, és erről nem akarsz lemondani a covidos időkben sem.

 

Várlak szeretettel!

 

 

EMAIL
FACEBOOK0
FACEBOOK