Csoportok Covid idején

Kedves csoportra kiéhezett érdeklődők!

Bármennyire sajnálom is, de a koronavírus-járvány miatt jelenleg a személyes találkozásokkal működő támogató csoportok és elvonulások átmenetileg, bizonytalan ideig szünetelnek. Nem vállalhatjuk annak a kockázatát, hogy bárki itt fertőződjön meg, és vigye haza a családjába a kórt.

Mi van helyette?

Változáskezelés és évtervezés online csoport.

Ez 6X2 óra csoportos megoldásközpontú coaching támogatás és energiafröccs kisgyerekes nőknek november és december folyamán.

Izgalmas önismereti utazás, inspiráló tapasztalatmegosztás, megtartó, támogató közeg sorstársakkal. Különösen ajánlom, ha a Covid, vagy más komoly változások felborították a belső egyensúlyodat az elmúlt időszakban, és szeretnéd újra megtalálni a saját erőforrásaidat.

Egyéni coaching biztonságos körülmények között. Ennek jelenleg 3 formája is jól működik: 

  •  Tudunk találkozni személyesen egy olyan coaching szobában, ahol egymástól biztonságos távolságra ülünk nyitott ablakok mellett. Ezt a formát akkor javaslom neked, ha tudod magadról, hogy számodra a személyes jelenlét és a zavartalan körülmények megsokszorozzák az önmunka hatékonyságát.
  • Sétáló coaching, ahol személyesen találkozunk szabad levegőn, például egy parkban, egy erdőben, a Margitszigeten, vagy egy csendesebb környék utcáin.  Ezt a formát akkor javaslom neked, ha ragaszkodsz a személyes találkozáshoz, de beltéren semmiképpen nem szeretnél találkozni, vagy pici babával vagy otthon, akit nem tudsz kire hagyni, és szívesen hoznád magadra kötve, vagy babakocsiban, miközben veled foglalkozunk.
  • Online, zoomon is tudunk beszélni, te is otthonról és én is. Ezt akkor javaslom, ha vidéken, vagy külföldön élsz, esetleg karanténba kényszerültél, de nem szeretnél lemondani a coaching nyújtotta megoldásközpontú támogatásról.

Anyacsavar Online Klub.

Havonta más-más témában inspiráló  cikkek, könyv- és programajánlók, valamint online facebook közösség, akikkel meg lehet osztani, ami foglalkoztat.

A klubtagoknak időről-időre ingyenes tapasztalatmegosztó klubalkalmakat szervezek. Ezeket jelenleg zoomon csinálom és csak klubtagok számára elérhetőek.

Ezt a formát akkor javaslom neked, ha fontos számodra, hogy közösséghez tartozz, ahol időről időre kapcsolódhatsz, inspirálódhatsz, támogatást kaphatsz hozzád hasonló kisgyreekes nőktől, és erről nem akarsz lemondani a covidos időkben sem.

Várlak szeretettel!

EMAIL