Elindult az Anyacsavar blog!

Egyensúlyban
Egyensúlyban

Szeretnéd, ha nem kellene választani aközött, hogy jó anya, jó társ vagy jó kolléga legyél, hanem ezeket össze tudnád valamiképpen egyeztetni?

Nem szeretnél lemondani a rendszeres testi-lelki feltöltődésről, a folyamatos intellektuális és szellemi inspirációról?

A gyerekvállalás előtt a szakmádban sikeres voltál? Olyasvalaki, akinek fontos a kiváló teljesítmény, a folyamatos szakmai fejlődés, az alkotó munka?

Fontos értéknek tartod anyaként is a függetlenséget, az önmegvalósítást, a saját magadra és a körülötted lévő világra való reflektálást?

Egész nap egyedül vagy otthon a gyerekekkel, és küzdesz a függőség, az elbutulás, az intellektuális, érzelmi és kulturális izoláció ellen?

Úgy érzed, egyedül nem megy, szükséged van a környezeted támogatására?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, az Anyacsavar blog Neked szól!

Az Anyacsavar célja egy inspiráló virtuális női közösség létrehozása, ahol minden kisgyerekes anya a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat támogató közeget, ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget. A figyelem fókuszában itt első sorban az anya van, mint gondolkodó, érző, a sokféle női szerepében helyét kereső ember.

Az anyává válás hatalmas változás minden nő életében, ami szinte minden életterületen újdonságokat hoz. Az anyaszerepben először mindenki kezdő, útkereső. Hiszünk abban, hogy nincsenek tuti receptek az anyaszerep sikeres megéléséhez, mindenkinek megvan a saját története, a saját útja és a saját legjobb megoldásai, de ezek megtalálásában tudunk egymásnak segítséget adni, és tanulni egymástól.

Reméljük, hogy az Anyacsavar blogon minél többféle mintát, megoldást, helyzetet és megküzdési stratégiát tudunk majd bemutatni, amelyek között Te is megtalálod a számodra rokonszenves, gondolatébresztő, erőt adó példákat.

Szeretnénk tabumentesen, őszintén kérdéseket felvetni az anyaszereppel kapcsolatban, és azokra sokféle választ keresni.

Kíváncsi vagy mások történetére? Megosztanád a saját tapasztalataidat? Tarts velünk Te is és legyél részese egy formálódó női közösségnek!

paizsdora_anyacsavar_alairas

EMAIL