Megszereztem az álomprojektet

A 2022-es Mastermind csoport résztvevőinek visszajelzéseiből szemezgettem. Ez egy olyan támogatócsoport kisgyerekes vállalkozónőknek, ahol a tagok a saját vállalkozásukban szeretnének szintet lépni, és ebben kölcsönösen és rendszeresen segítik egymást. Alapja a sorsközösség, amit a vállalkozói lét (és jelen esetben a kisgyerekes vállalkozói lét) teremt.

Nulla önbizalommal indultam a csoportba, hátha hallok egy-két jó ötletet. De nem egy-kettőt hallottam, hanem számtalant!!! ☺️ Alkalomról-alkalomra apró lépésekkel haladva, mindig valamit beépítettem a vállalkozásomba azokból amiket a többiek javasoltak. Fontos volt, ha ennyien támogatnak, ne okozzak nekik csalódást (és persze magamnak se). Néhány hónap alatt szinte mindent elértem, amit kitűztem magam elé. Megszereztem az álomprojektet, olyan kapcsolatokat, referenciákat építettem, amit álmomban sem gondoltam. A 2022-es év legjobb döntése volt számomra, hogy jelentkeztem a csoportba!!!!” (Fellegi Szilvia, Just My Food Style)

 

Kisgyerekes anyukaként  külföldön vállalkozni nagyon magányos és nehéz. Nincsenek kollégák, nincs csapat, nincs főnök. Nincs, aki visszajelezzen a munkámmal kapcsolatban, tanácsot, támogatást adjon vagy példákkal, ötletekkel segítsen. A Mastermind csoportban ezt mind megkaptam. Egy csapatban érzem magam, ahol hasonló helyzetű vállalkozókkal találkozom hétről-hétre. Ahova bevihetem az ötleteimet, hogy véleményt mondjanak róluk, ahol tanácsot és inspirációt kapok. Megismerhetek olyan vállalkozásokat, amik az életciklusuk különböző pontján járnak, így jobban érzem, hogy én hol járok a saját projektemben.” (Havasi-Hervé Adrienn, Adrienn Hervé Photography)

 

“Kisgyermekes anyaként nekem nagy szükségem volt arra, hogy kapcsolódjak másokhoz és nem feltétlen gyerek témában. A csoport által teret adtam önmagamnak az anya szerep mellett. Az alkalmak után újra éreztem magamban a lelkesedést, tettvágyat a vállalkozásommal kapcsolatban, amit amúgy a hétköznapokban ritkán találok meg. Dóra rendkívül jó érzékkel irányítja a csoportdinamikát és kincset érő felismerésekhez segít hozzá. A csoporttagok pedig külön-külön is értékesek, de együtt szuper légkört tudunk teremteni, amiben jó megnyílni és közösen inspirálódni.” (Török Lejla, a Yellow Brick Road motivációs naptár megálmodója)

 

“Maximálisan hiszek a közöség erejében, abban, hogy együtt minden sokkal könnyebb. Egyéni vállalkozóként engem fantasztikusan inspirál mások kulisszái mögé betekinteni, a tőlem teljesen független és elsőre nem is kapcsolódó területekből ihletet meríteni, megerősítést kapni, a saját vállalkozásomhoz újabb ötleteket találni. Azt szeretem benne, hogy kötetlen, szabad, bármire használható, a sessionök között is élő kapcsolat. És mivel sokféle országban élünk, új perspektívákat nyit ez a sokféleség egy-egy problémára. Egy kincsesbánya, ahonnan néha egy gyémánttal, néha egy homokszemmel térek haza, de sosem üres kézzel távozom.” (Páva Rita, Frauen Yoga Berlin)

 

“A csoport megtartó ereje és támogatása segített elengedni és meggyászolni egy majdnem 6 éves projektet. Azt hittem, ezt követően évek kellenek majd ahhoz, hogy kitaláljam, megtaláljam mi az, ami most nekem való, inspiráló, feltölt és pénzt is hoz a konyhára. Az elengedést követő egy hónapban összeraktam az alapötletet, elkezdtem tanulni hozzá, a csoport segített feltárni a bennem rejlő erősségeket, két hónap múlva pedig már megvolt az első ügyfelem is. Elképesztő hálás vagyok!” (Nemes Iringó)

 

EMAIL