Őszi programok az Anyacsavarral

Az elmúlt hetekben már többen érdeklődtetek, mikor lesz legközelebb elvonulás, milyen csoportok várhatók a közeljövőben. Ezért összegyűjtöttem nektek, hogy szeptembertől milyen izgalmasnál izgalmasabb lehetőségek kínálkoznak a reflexiós én-időre, a feltöltő felnőtt üzemmódra és az inspiráló együttlétekre. Lesz klub, workshop és indulnak új csoportok is!

 

1) Anyakimenő miniworkshop

Színezés – Naplózás – Tapasztalatmegosztás élőben! Végre, három év kényszerszünet után újra tapasztalatmegosztó klubot tartunk, új helyszínen, régi és új arcokkal. Ezúttal ráadásul három eszközt is tesztelhetsz, mert a megszokott megoldásközpontú beszélgetés mellett lehetőséged lesz kipróbálni Somfay Szandra csodálatos színezőjét és a Yellow Brick Road motivációs naptárát. Időpont: szeptember 4. 17.00-19.00 Bookta Kávézó Részletek és kötelező regisztráció itt. 

 

2) Önmegvalósítás vállakozóként

7 alkalmas online Anyacsavar csoport indul szeptembertől! Neked ajánlom, ha vállalkozást tervező, kezdő, vagy vállakozásodat újragondolni vágyó anya vagy. Ebben a tematikus célállító tervező csoportban foglalkozunk olyan alapkérdésekkel is, mint a saját értékrend, életcél, a hétköznapi húsbavágó témákkal, mint az időgazdálkodás, a családdal való kommunikáció, és a konkrét, vállalkozásfejlesztési területekről, mint az ügyfélszerzés, árazás, üzleti tervezés. Ez a csoport minden évben csak egyszer indul, csapj le a lehetőségre MOST! 🙂 Időpontok: szeptember 22., október 6., 20.,  november 3., 17.,  december 1., 15. csütörtök este 20.00-22.00 között online, zoom felületen. Részletek és jelentkezés itt.

 

3) Útkeresők női önismereti csoport

Újrakapcsolódás testtel, lélekkel, önmagunkkal, megtartó, biztonságos, elfogadó női körben. Megszólít a lehetőség? Akkor ezt a 25 alkalmas, mozgással, testi-lelki tapasztalati tanulással és megoldásközpontú coachinggal támogatott folyamatot neked ajánlom! Különlegessége, hogy a rúdtánc  segítségével feltérképezhetjük a testhatárainkat, növelhetjük testudatosságunkat, és mélyebb, intimebb kapcsolatot alakíthatunk ki önmagunkkal. A csoportot Andráska Zsófiával, a Női Sikertréner alapítójával és Rékasi Nóra rúdtánc oktatóval közösen tartom. Időpontok: október 2.-től vasárnap délelőttönként a Poleplay Stúdióban. Részletek és jelentkezés itt.

 

4) Útkeresők – betekintő alkalmak

Szeretnéd kipróbálni az Útkeresők csoportot, de bizonytalan vagy, neked való-e? Ez az érzés természetes, hiszen a hosszú távú kölcsönös elköteleződéshez fontos, hogy megalapozott, akár a megérzéseidre, akár a saját tapasztalataidra támaszkodva hozzál döntést. Ehhez két betekintő alkalmat is szervezünk szeptember folyamán, ahol lehetőséged van részt venni egy délelőtti mini-workshopon, megismerkedni velünk, kipróbálni a módszerünkkel, és eldönteni, neked való-e az önismereti munkának ez a formája. Jelentkezés a szeptember 11-i betekintőre vagy a szeptember 18-i alkalomra.

 

5) Mastermind csoport női vállalkozóknak

Októbertől új vállalkozói önfejlesztő csoport indul, ahol a tagok a saját vállalkozásukban szeretnének szintet lépni, és ebben kölcsönösen és rendszeresen segítik egymást. Alapja a sorsközösség, amit a vállalkozói lét (és jelen esetben a kisgyerekes vállalkozói lét) teremt. Kis idő-, energia- és anyagi ráfordítással elérhető vállalkozásfejlesztési forma.

Időpontok: október 13.,  27., november 10., 24.,  december 8. csütörtök délelőtt 10.00-12.00 között online, zoom felületen. Tehát akárhonnan, beleértve az iskolai szüneteket, karantént,  külföldet is akár. Részletek és jelentkezés itt!

 

Kérdésed van? Írj a dora@anyacsavar.com címre!

 

 

EMAIL